Ki milyen élmény volt az első csók?
hát nekem tegnap volt az első... jobbra számítottam sokkal...=/ aztán egy kis idő után meg untam elfordultam.. és elkezdtem nevetni.. barátom meg kérdezte hogy mivan?. áá mondom semmi...
ma is találkozunk..remélem ma már sokkal jobb lesz..:D
nekem is tegnap volt egy bulin kicsit már iszogattam:) a csaj meg öregebb volt nálam, meg tapasztaltabb és látszott rajta h. csókot akar de én direkt ,,nem vettem észre a jelzéseket,, aztán kimentünk az útra és ott hagytam magam és megtörtént:) háát... én másabbra számítottam de nem volt olyan rossz
15F
Hát... az első buszon volt erdei suliba menet.
A fiúnak 7 évesen volt az első, állításuk szerint, azóta nem volt.
Fura volt, nagyon nyálas XD Mikor visszamentünk a helyünkre barátnőm: -Én soha nem akarok csókolózni! XD
A tanárok láttak minket, mivel utánna ha összevesztünk az osztályfőnököm miindig ott volt, és mondta, hogy egy kapcsolatnak.........
Még mindig együtt vagyunk ^^
Hát nekem még nem volt,csak szájra puszi 8 éves koromban,kicsit fura és nyálas volt, de az is nagyon jó volt
Most egy kicsit le vok maradva..:S:DPont este álmodtam az első csókról:D
15/F
nagyon jó :D :D
nyálas volt de a srác majdnem megevett közben XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!