Ki milyen élmény volt az első csók?
Figyelt kérdés
2009. márc. 24. 08:44
11/61 anonim válasza:
Egy belvárosi park, egy dagadt EMO-s csajjal... De legalább megvolt az első csók... Elsőre ne akarj versenyautót ha nem tudsz vezetni.
12/61 anonim válasza:
Egy szülinapi zsúron egy kissé ismeretlen csajjal, 13 évesen, próbából. Aztán egész este próbálgattuk. Inkább harapdáltuk egymást, de nagyon jó volt.
Utána FÉRFInek éreztem magam :)
Pedig hol volt még a később jövő többi élményhez... :))))))
13/61 anonim válasza:
nekem nem volt jó.....a pasi még a mandulámat is megnyalta:D
14/61 anonim válasza:
huh, a mandulas nagyon durva...
nekem eleg rossz, fiu is eloszor csinalta es hmm... nem o volt az igazi, nem is jartunk, sajnalom azota is.
Nem szabad elkapkodni!
viszont jelenlegi baratommal fantasztikus! rengeteget szamitanak az erzelmek szerintem... (volt meg a ketto kozott egy srac, de vele sem volt jo, mert nem is szerettem igazan)
turelem!
15/61 anonim válasza:
hirtelen jött mint állat:) de jó nyálas volt:D
16/61 anonim válasza:
az első egy buliban való kavarás volt és rettenetesen nyálas viszont az első barátommal felejthetetlen volt... azt sosem fogom elfelejteni olyan volt amilyennek lennie kell a legjobb barátnőm állandóan elmesélteti velem a sztorit.. jó belegondolni:D
17/61 anonim válasza:
Isteni! Életem legszebb pillanata. A fiú gyengéd és figyelmes volt, ha visszagondolok rá, mindig jóérzéssel tölt el.
18/61 anonim válasza:
utolsó előtti hozzászóló!nem mesélnéd el?:)de persze csak ha van kedved:)
19/61 anonim válasza:
Fúúú!Nagyon-nagyon finom volt, szerelmes és voltam, és még mindig az vagyok...de inkább vagyunk.:)
Vááá...felejthetetlen.
20/61 anonim válasza:
Olyna yo érzés volt.... Persze az első nem volt még olyan profi, mint a mostaniak!! Kicsit fogkoccantos... kicsit remegős.... de azér felejthetetlen....... :)XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!