Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Miért kell utálni a szüzeket...

Miért kell utálni a szüzeket és gúnyolódni rajtuk?

Figyelt kérdés

Azok (általában fiúk) akik már elmúltak 18 évesek, és kiderül róluk valahogy, hogy szüzek, könnyen köznevetség tárgyává válhatnak, mindenki rajtuk gúnyolódik.

Nem elég az hogy amúgy is szarul érzik magukat, még a többiektől is el kell ezt viselniük. Kérdem, miért?

2011. jún. 18. 01:05
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
48%

Nem kell gónyoldóni, se másokkal foglalkozni.

"az hogy sztem a 18 év még nem gáz ha azt mondanád hogy 23-25 na ott már tuti baj van" - Főleg nem velük.

Az ilyen válaszolók arra nem gondolnak, hogy van, aki nem is vágyik 25 éves kora előtt komoly párkapcsolatra, alkalmi szexpartner meg nem kell neki. Vagy nem talált még olyan partnert, akit nagyon tudott volna szeretni, akárkivel szexelni meg nem akart.

A baj azzal van, ha valaki pusztán azért tesz meg valamit, mert mások szerint "kell", vagy a társadalmi elvárásoknak megfelelve "kell".

Nem hiszem, hogy abból lesznek a legkellemesebb élmények, ha csak azért csinálsz valamit, mert adott kort elérve mások szerint már "kell."

2011. jún. 18. 08:40
 12/17 anonim ***** válasza:

Ez a másik nem szemszögéből nem gáz. Sőt! Én szűz vagyok és nekem inkább szűz pasi kell mint egy olyan aki végigment a fél országon.

16/l

2011. jún. 18. 13:27
 13/17 anonim ***** válasza:

Én vagyok az első válaszoló és hát döbbenten nézem hogy nekem támadtok azért a mondatért. Én úgy gondolom hogy 25 évesen egy egészséges ember már jócskán vágyik a szexre a szerelemre a párkapcsolatra és ha 25 évesen ez még nem történt meg vele akkor ott baj van akkor ott valamit nagyon nem csinál jól.

Az ember legszebb évei az ilyen 17-25 amikor még élhet és szórakozhat és bulizhat és ilyenek, és ezekbe az évekbe beletartozik a szex a szerelem és persze a párkapcsolat.

Az aki 25 évesen kezd el ismerkedni a másik nemmel annak mikor lesz majd gyermeke mikor fogja kiélni magát meg ilyenek majd 35-40 évesen vállal egy gyereket?

Sztem 25 évesen már oda kell eljutnia az embernek hogy vesz lakást összeköltözik a szerelmével és együtt tervezik az életüket a házasságot a gyereket 1-2 éven belül meg ilyenek. Nem akkor kell mégcsak elkezdeni ismerkedni és átélni azt amit más normális ember átél 17-20 évesen.

2011. jún. 19. 19:34
 14/17 anonim ***** válasza:

„Az ember legszebb évei az ilyen 17-25 amikor még élhet és szórakozhat és bulizhat és ilyenek, és ezekbe az évekbe beletartozik a szex a szerelem és persze a párkapcsolat.”

26 évesen már nem szórakozhat és bulizhat az ember, nem dughat, nem létesíthet párkapcsolatot sem? Mégis miért nem?

”Az aki 25 évesen kezd el ismerkedni a másik nemmel annak mikor lesz majd gyermeke mikor fogja kiélni magát meg ilyenek majd 35-40 évesen vállal egy gyereket? „

Igen. A mai világban egyre később vállalnak gyereket az emberek. Nem ritka, hogy valaki 30-35 évesen lesz szülő. És ha ekkor vállal, akkor most mi van.

”Sztem 25 évesen már oda kell eljutnia az embernek hogy vesz lakást összeköltözik a szerelmével és együtt tervezik az életüket a házasságot a gyereket 1-2 éven belül meg ilyenek. Nem akkor kell mégcsak elkezdeni ismerkedni és átélni azt amit más normális ember átél 17-20 évesen.”

Úgy írod ezt mintha valami törvény lenne, hogy márpedig 25 évesen mindenkinek meg kell állapodnia. Még lakást is vegyen. A mai helyzetben, ahol sokan annak is örülnek, hogy enni tudnak mit venni. Nagyon kevesen akarnak hitelt felvenni, hogy lakást vegyenek, mivel nem akarnak 20 éven át perkálni érte. Sok ember nem akar mindenkivel kefélni és tényleg vágyik egy őszinte érzelmeken alapuló kapcsolatra. Ha ez 26 évesen jön el, akkor 26 évesen jön el. Nem jelenti feltétlenül, hogy hiányozni fog neki a kiélés.

2011. jún. 20. 09:49
 15/17 anonim ***** válasza:
Utolsó, pontosan. Ráadásul a tévhitekkel ellentétben az ember a szexualitásának csúcsára 30-40 éves kora között jut el, egészséges esetben. Nem huszonéves korában.
2011. jún. 20. 10:22
 16/17 anonim ***** válasza:

Én egy szóval sem mondtam hogy ez így kötelező én csak azt mondtam hogy ez így a normális.

Hogyha 40 évesen születik gyereked 60 éves leszel mire 20 éves lesz a gyerek és majd mikor unokád fog születni vagy a sírba leszel vagy 80 évhez fogsz közeledni. Sztem ezt senki se akarja már, jó persze van akinek így hozza az élet és nem tud mit tenni de én csak azt mondom hogy sokkal jobb hogyha a 20as évek vége felé születik egy gyerek és akkor már van család házasság lakás... Tudom hogy sokan nem akarnak hitelt felvenni de akkor mégis hol fognak lakni? 30-40 évesen akarnak elköltözni otthonról? Ezt te sem gondolhatod komolyan??!!

Igen lehet hogy nem mindenki akar kefélni össze vissza mindenkivel...de most őszintén van annak értelme hogyha valaki félrek*r 10 év házasság után mert kíváncsi esetleg akit elvesz feleségül majd az nem azt nyújtja az ágyban amit kell? Lehet hogy egy ember 30-40 évesen éri el a szexualitása csúcsát de nem sok olyan embert tudok aki 30 akárhány évesen még nem családos és kefélni akar valakikkel.

Meg most főleg a mai világba hány olyan embert tudsz mutatni aki az egész életét egy emberrel éli le? Hányat? Ne azzal példálózz hogy de a nagymamád meg a nagypapád mert igen az enyémek is együtt vannak 50 éve de akkor még nem ilyen volt az élet mint most. Na szóval? Hány olyan ember van a környezetedbe? És ha talán akad is 1-2 akkor honnan veszed hogy 20 év múlva is együtt lesznek? Hagyjuk már ezeket hogy egész életen át egy emberrel vagyunk ilyen már nincs... élni kell mert különben a házasság fog rámenni...

2011. jún. 20. 12:28
 17/17 anonim ***** válasza:
utolsó úgy látszik egy üveg búrában él és nincs tisztában hogy az emberek itt hogy élnek, kevés kivételtől eltekintve(és ebben nincs semmi rossz morál). tudod sokan albérletben élnek a gyerekével a férjével, van akit a szülő támogat néhol anyagilag néhol erővel hogy legyen háza stb. 25 évesek közt te mutassál már olyat aki olyan egzisztenciával bír hogy rögtön gyereket vállal meg házat vesz zsebből... (egy szintén 25 éves hím egyed)
2011. dec. 14. 20:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!