Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Miért kell utálni a szüzeket...

Miért kell utálni a szüzeket és gúnyolódni rajtuk?

Figyelt kérdés

Azok (általában fiúk) akik már elmúltak 18 évesek, és kiderül róluk valahogy, hogy szüzek, könnyen köznevetség tárgyává válhatnak, mindenki rajtuk gúnyolódik.

Nem elég az hogy amúgy is szarul érzik magukat, még a többiektől is el kell ezt viselniük. Kérdem, miért?

2011. jún. 18. 01:05
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
51%

Egyik füleden be másikon ki... ne foglalkozz velük.

Akkor veszíted el a szüzességed amikor akarod másik meg az hogy sztem a 18 év még nem gáz ha azt mondanád hogy 23-25 na ott már tuti baj van.

2011. jún. 18. 01:07
 2/17 A kérdező kommentje:

"Akkor veszíted el a szüzességed amikor akarod"

Akartam volna én már korábban is...

2011. jún. 18. 01:09
 3/17 anonim ***** válasza:

És miért nem sikerült? Vagy nem is volt rá lehetőséged?

De ezzel csak arra céloztam amúgy hogy akkor veszíted el amikor te akarod és persze a csaj és ne azért csináld hogy ne gúnyoljanak, különben is honnan tudják hogy az vagy? Ez ilyen egyértelmű?

2011. jún. 18. 01:13
 4/17 A kérdező kommentje:

Nem rajtam gúnyolódnak, mert nem tudják, remélem nem is derül ki soha. Hazudozni se jó, de ha egyszer az igazság kimondásáért kiközösítés járna... utálom a helyzetet.

Amúgy pedig nem volt rá még lehetőségem.

2011. jún. 18. 01:18
 5/17 anonim ***** válasza:

Hát akkor keress lehetőséget? Csajozol egyáltalán vagy elfogadtad hogy te vagy az akit mindneki csak csúfol?

Gondold el azzal tudnál a legjobban visszavágni hogyha felszednél valakit nem kell hogy egy bombasztikus szilikon csoda legyen műhajjal és hatalmas műkarmokkal elég ha neked tetszik egy helyes átlagos csajszi. Beszélgess ismerkedj és ne hagyd hogy megbélyegezzenek ilyen hülyeséggel.

Ne legyél ilyen elkeseredett hidd el hogy még nem vagy elkésve semmivel sem.

2011. jún. 18. 01:22
 6/17 anonim ***** válasza:

Félre olvastam bocsi, szóval nem gúnyolnak de nem is akarod hogy gúnyoljanak az úgy más.

De akkor is ismerkedj szerezz barátokat és mindenek előtt beszélgess nyuagodtan ne arra gondolj hogy kifog derülni mert ha ki is derül akkor sincs semmi. Tényleg lekell az iylen kreténeket sz*ni

2011. jún. 18. 01:23
 7/17 anonim ***** válasza:
Miért kellene szarul érezniük magukat? Csak a sok buta paraszt erőlteti rájuk azt, hogy ez égő dolog.
2011. jún. 18. 01:47
 8/17 anonim ***** válasza:
Csak azon lehet gúnyolódni, aki felveszi az ilyesmit. Ha te magad is lúzerségnek érzed hogy még szüzike vagy, akkor szerintem ne is csodálkozz! De ha meg büszkén várod az első együttlétet az igazival, akkor nincs ok a parára.
2011. jún. 18. 02:24
 9/17 anonim ***** válasza:

"Akkor veszíted el a szüzességed amikor akarod másik meg az hogy sztem a 18 év még nem gáz ha azt mondanád hogy 23-25 na ott már tuti baj van."

Ez nagyon f.sza. A mondat elején azt írod, hogy akkor veszíti el, amikor akarja, tehát nincs időhöz kötve és sosem égő, a második felében viszont azt írod, hogy már gond van, ha 23-25 évesen még szűz valaki.

Akik pedig ezért b.sztat valakit az egy szánalmas, degenerált barom, aki éles helyzetben kb. fél perc alatt elmegy és ezért máson vezeti le a szánalmas frusztrációit.

2011. jún. 18. 05:26
 10/17 anonim ***** válasza:
Az ember sokáig szűz marad. Tanulni, tapasztalni kell.
2011. jún. 18. 06:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!