Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Mit tegyek ha a szüleim...

Mit tegyek ha a szüleim ellenzik a kapcsolatom egy lánnyal?

Figyelt kérdés
2011. jún. 15. 09:11
1 2 3 4
 31/36 fibbrizzo válasza:
49%
szerintem nagyon gondold át és légy megfontolt ,járj utánna mi is az igazság hogy tényleg olyan e mint mondják ?keresd meg az eggyik volt pasiját és érdeklödj töle mi is az igazság de a lány elött ez titokba legyen .tudom milyen érzés neked az én barátnöm rokonaiba is volt egy roma de nem érdekelt és mostse érdekelne csak velem lehetne de nem .szétválasztottak de a körülmények voltak az okok .és még mindig szeretem mint még senki mást ...
2011. jún. 16. 23:13
 32/36 anonim ***** válasza:
100%
Ülj le a szüleiddel és kérd meg őket hogy magyarázzák meg mi nem szimpatikus a csajban, továbbá a barátaidnak is mutasd be, mert ők is meg tudják ítélni mi van. Ők nem szerelmesek és belelátnak, te viszont befolyásolható vagy, és bizonytalan. Hagyatkozz a barátok, és a család véleményére! Vagy maradj vele, de akkor szigorúan tartsd nyitva a szemed.
2011. jún. 16. 23:16
 33/36 JLlompi válasza:
72%
jól teszik nem jó a romákkal közös ügybe keveredni , majd 30 év múlva minden pénzed elmegy ügyvédre vagy a gyerektartásra
2011. jún. 17. 00:29
 34/36 anonim ***** válasza:
100%
17 évesen 4 kapcsolat...hát vagy nagyon nem jó emberekre bukkant, vagy (ami valószínűbb) ez nem nagyon tűnik hosszútávú kapcsolatakarásnak.
2011. jún. 17. 15:36
 35/36 anonim ***** válasza:
100%
Én is csak azt tudom mondani, a vér nem válik vízzé, lehet ő a kivétel de akkor is. Próbáld beleképzelni magad a szüleid helyzetébe, te mit szólnál ha lenne egy gyermeked akit óvsz, féltessz, taníttatod és össze állna egy romával. na jó fél romával vagy nevezzük akár minek a helyzetet. Gondolj arra is hogy ha a dolog nem alakul hosszútávúra akkor mi a helyzet?! Valószínűleg a környékbeli csajok nem vakok. Én személyszerint nem szivesen állnék össze egy olyan fiúval akit előttem egy roma lány csókolgatott, de hát kinek a pap, kinek a paplan. Ez is egy nézőpont, remélem segíthettem.
2011. júl. 13. 13:49
 36/36 anonim ***** válasza:
Elég necces a helyzet.Én is óvatosabb lennék és utána járnék a pletykáknak.Nagyon egyénfüggő,kiben,hogy ütközik ki a vonó,ismerek nem egy kulturált romát,akinek az egyik gyereke kirabolja a saját szülőjét,rossz társaság befolyása miatt,pedig normálisnak indult és nem lett elkapatva,vagy a kokóra rászokott.
2013. aug. 28. 01:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!