Mit tegyek ha a szüleim ellenzik a kapcsolatom egy lánnyal?
Figyelt kérdés
2011. jún. 15. 09:11
21/36 A kérdező kommentje:
azt mondta nekem hogy a 4 kapcsolatból 6 hónap volt a leghosszabb és hogy csak hosszú távra tervez ezért nem hiszem hogy minden héten mással kavar.
2011. jún. 15. 10:08
22/36 anonim válasza:
Inkább a rokonai mondanak igazat, mint ő. Főleg ha az ember-rokonairól van szó, és nem a cigányokról.
23/36 anonim válasza:
Hát figyelj,17 évesen volt 4 kapcsolata?(amit bevallot neked)
Azért ez nem semmi,valakinek egész életében nincs ennyi..
Szóval lehet benne valami hogy hagynod kéne
Sajnos az hogy te úgy érzed szeret,betudható annak is hogy te szereted őt,és ilyenkor az ember hajlamos mindent szebbnek látni és mindenbe belemagyarázni hogy :'igen,ezt azért tette mert szeret' vagy 'most azért nézett rám úúgy mert szeret',ezek leginkább már azért vannak mert bizonytalan vagy,de saját magad nyugtatgatod
Az,hogy cigány csak rá tesz egy lapáttal...
és a szüleid miatt semiképp se vesz vele össze
20/L
24/36 anonim válasza:
mármint szüleiddel miatta ne vessz össze*így akartam!:)
25/36 anonim válasza:
Én is azt mondanám tegyél le a lányról, náluk más szokások, szabályok vannak. Sokkal erősebb a családi összetartás, szerintem te se szeretnéd, ha véletlen valami nem tetszik nekik, amit a lánnyal csinálsz, majd rád fog járni az egész família.
26/36 A kérdező kommentje:
Nem teljesen cigány csak van benne egy kicsi
2011. jún. 15. 12:56
28/36 anonim válasza:
BÜDÖS CIGÁNY. NE FOGLALKOZZ CIGÁNYOKKAL INKÁBB ÖLD MEG!
29/36 anonim válasza:
nézd meg a blöff című filmet és akkor megérted szüleid álláspontját
30/36 anonim válasza:
mi az h ellenzik??olyan nincs h ellenzik!! te életed ...nem tehetik...lehet h féltenek...de most kom 17 éves vagy vaki meg már 12 nem szűz...inkább az ellen töntessenek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!