Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szerintetek lehetséges a...

Szerintetek lehetséges a terhesség?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Én még szüz vagyok,de a barátommal együtt voltunk.Na de nem "úgy". Nem történt szex,csak bedugta és kihúzta és ennyivolt. Nem húzogatta ki-be és nem is élvezett belém, pár másodperc volt az egész. Szerintetek ebből lehetséges a terhesség? mert szerintem nem,de nemtudom :(

2011. jún. 13. 22:27
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:

de így mégis teherbe lehet esni,lásd. az előző válaszolót :(

de remélem hogy nem is lehetek terhes :)

2011. jún. 13. 22:44
 12/27 anonim ***** válasza:
Ha ennyire buta vagy minek szexelsz? Áruld már el, te miről beszélsz? Az első nem a szexről szól, hanem hogy beférjen? Te jó ég, meg bedugta a pasid, de te még szűz vagy?! Több sebből is vérzel, de nagyon, én szégyellném magam, ha ennyire buta lennék, és rögtön utánaolvasnék a dolgoknak. A fiúknak van előváladéka is, ha védekezés nélkül beteszi, akkor bizony lehetsz terhes. 1 sperma is elég a megtermékenyítéshez.
2011. jún. 13. 22:45
 13/27 anonim ***** válasza:

Az első alkalom nem a szexről szól hanem hogy beférjen ?:D

Na bazz Te hány éves vagy, hogy ennyire bölcs vagy ?:D 13?:D

Amúgy nem hiszem hogy lehetsz terhes, bár minden előfordulhat :D

2011. jún. 13. 22:46
 14/27 anonim ***** válasza:

"mert még az első alkalom ugye nem a szexről szól hanem hogy "beférjen""

Gratulálok bazzeg...

És ha befért volna? Akkor gyanítom lenyomtátok volna az egész aktus gumi nélkül. Milyen jó, hogy alig ment be.

Remélem nem vagy terhes, amíg ilyen hülye vagy, addig ne szaporodj.

2011. jún. 13. 22:47
 15/27 A kérdező kommentje:

Mi most szerintetek a szex miről szól?

Az első a lányoknak nem arról hogy egyből beleélvezzen a fiú.Szóval nem lebutázni kellene a másikat.És nem azt mondtam h még szűz vagyok,csak hogy ha valaki olvassa tudja hogy előtte az voltam,és hogy nekem ez az első,de nem volt igazi szex,hisz teljesen be se dugta,mert nem fért be teljesen és nem is erőlködtünk tovább.

2011. jún. 13. 22:49
 16/27 anonim ***** válasza:

Abban is van valami amit az előttem lévő írt :D

Engem aztán soha nem érdekelt hogy 14 vagy 16 éves csinálja, mert ha szeretné és szereti a barátját/barátnőjét, akkor tegye. De ez kúr fel az egészben, hogy iq 15-ös embernek nevezett lények akik azt sem tudják mi micsoda, de persze ők azt hiszik hogy tudják és csinálják és utána meg ilyen helyeken sírnak meg félnek. Olyan jó lenne ha kéne egy minimum tudás a szeretkezéshez/szexhez. ,,húzzál gumit így is túl sok a hülyegyerek"

2011. jún. 13. 22:49
 17/27 anonim ***** válasza:
Igen, hogyne biztos én vagyok a hülye, aki szeretkezni szokott a párjával, és az első alkalom se arról szólt, hogy megnézzük befér-e.:D
2011. jún. 13. 22:52
 18/27 A kérdező kommentje:
de basszus. ha valakinek az első,és egy kérdést tesz fel,akkor nem segíteni kellene neki? vagy valami? most nektek az a célotok hogy kétségbeessen a másik? tudom,elszúrtam,de jó lenne hallani egy értelmes választ,nem a lehülyézést :/
2011. jún. 13. 22:54
 19/27 anonim ***** válasza:
Vazze megmondták hogy nem lehetsz. Amúgy is sokszor az a legnagyobb segítség hogy megmondják hogy hülye vagy:D Mert addig ne csináld amíg az alapvető dolgokkal nem vagy tisztában.
2011. jún. 13. 22:56
 20/27 A kérdező kommentje:

Jólvan,de ez csak úgy megtörtént nem érted?

Jó,megmondták,de mégis jönnek olyanok,akik mást mondanak és kétségbeesek :(

Hát,köszi

2011. jún. 13. 22:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!