Szerintetek lehetséges a terhesség?
Sziasztok!
Én még szüz vagyok,de a barátommal együtt voltunk.Na de nem "úgy". Nem történt szex,csak bedugta és kihúzta és ennyivolt. Nem húzogatta ki-be és nem is élvezett belém, pár másodperc volt az egész. Szerintetek ebből lehetséges a terhesség? mert szerintem nem,de nemtudom :(
Hát nem.
És akk nem vagy szűz, ha benned volt a farka.
Jó de azelőtt még szűz voltam. Amúgymeg 10 nap múlva kell megjönnie. De nem rendszeres a menstruációm,épp beállófélben van. Habár mostanában elég jól beállt.
Meghát bedugni sem dugta be teljesen,csak félig-meddig,mert még az első alkalom ugye nem a szexről szól hanem hogy "beférjen". Szóval szerintetek a terhesség kizárva?
Nagyon rátapintottál a lényegre!:D:D
de nyugi tényleg aggodalomra semmi ok
itt az az egyetlen baj hogy csak pár másodpercig volt benned:D
rátapintottam a lényegre? :)
de most kicsit be vagyok parázva,de tényleg csak azért tettük most hogy kicsit jobban kitáguljak. legközelebbinél már tutira gumit használunk,meg hát ha csak félig dugta be az még nem azt jelenti hogy szex történt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!