Lehetséges a terhesség?
1.Még nem menstruáltam és 15 éves vagyok. Ha lefeküdtem valakivel teherbe eshettem így?A szüzesség elvesztésénél minden lány vérzik?
2.Ismertek olyan drogot, ami emlékezetvesztést okoz?
Bocsánat a hülye kérdésekért, de nagyon parázok.
Nagyon remélem, hogy tényleg így van, de igazából egyszer "matatott ott",mármint a bugyimnál. De nem nyúlt bele, és szerintem nem végzett önkielégítést előtte. Mikor oda nyúlt, akkor mondtam, hogy én nem szeretném, és akkor el is vette a kezét.Tudom, hogy fárasztó lehet a parázásom, de szeretnék minden lehetséges okot kizárni.
Köszönök mindent.
ha éhgyomorra ittál, akkor csöppetse meglepő, hogy kevés alkoholtól is megszédültél
teljesen normális
ha a bugyidba nem nyúlt, akkor meg nem lehetsz terhes biztos
egyébként tényleg csak úgy lehetett volna, ha a spermás ujját feldugja a hüvelyedbe, máshogy "érintéssel" nem lehetséges
amúgy szerintem ha ilyen történt volna emlékeznél rá, mivel elég új dolog lett volna neked, és az mindig jobban megmarad
a csókra is elég jól emlékszel nem? hiszen ez volt életed első csókja
még a matatásra is emlékszel, mert ugye ahhoz se vagy szokva
de amúgy meg mint mondtam, úgyis érezted volna a hüvelyeden ha történt valami, szal télleg 0% hogy bármi volt
Nagyjából sikerült megnyugodnom, elég sok érvet mondtatok, ami miatt nem történhetett meg Az. Szóval, ezt a lehetőséget kizárom. Tényleg elég jól emlékszem mindenre. Ettől a bugyis dologtól még kicsit parázok, de ha csak a bugyimhoz ért hozzá, akkor nem lehet semmi? Gondolom nem, akkor viszont ezt is kizárnám.
Még egyszer köszönök minden segítséget, nem tudom ezt elégszer írni:)
Ezek szerint a bugyis dolog is kizárva?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!