Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Lehetséges a terhesség?

Lehetséges a terhesség?

Figyelt kérdés

1.Még nem menstruáltam és 15 éves vagyok. Ha lefeküdtem valakivel teherbe eshettem így?A szüzesség elvesztésénél minden lány vérzik?

2.Ismertek olyan drogot, ami emlékezetvesztést okoz?

Bocsánat a hülye kérdésekért, de nagyon parázok.

2011. jún. 13. 20:40
1 2 3 4
 21/33 A kérdező kommentje:

Nagyon remélem, hogy tényleg így van, de igazából egyszer "matatott ott",mármint a bugyimnál. De nem nyúlt bele, és szerintem nem végzett önkielégítést előtte. Mikor oda nyúlt, akkor mondtam, hogy én nem szeretném, és akkor el is vette a kezét.Tudom, hogy fárasztó lehet a parázásom, de szeretnék minden lehetséges okot kizárni.

Köszönök mindent.

2011. jún. 13. 21:57
 22/33 A kérdező kommentje:
Ja és azt elfelejtettem írni, hogy tényleg éhgyomorra ittam.
2011. jún. 13. 21:58
 23/33 A kérdező kommentje:
Ha már itt tartunk, tényleg szobából jöttünk ki. De tudom miért mentünk oda, és nem AZÉRT, csak nyugodtan akartunk beszélgetni.
2011. jún. 13. 22:03
 24/33 anonim ***** válasza:

ha éhgyomorra ittál, akkor csöppetse meglepő, hogy kevés alkoholtól is megszédültél

teljesen normális

ha a bugyidba nem nyúlt, akkor meg nem lehetsz terhes biztos

egyébként tényleg csak úgy lehetett volna, ha a spermás ujját feldugja a hüvelyedbe, máshogy "érintéssel" nem lehetséges

amúgy szerintem ha ilyen történt volna emlékeznél rá, mivel elég új dolog lett volna neked, és az mindig jobban megmarad

a csókra is elég jól emlékszel nem? hiszen ez volt életed első csókja

még a matatásra is emlékszel, mert ugye ahhoz se vagy szokva

de amúgy meg mint mondtam, úgyis érezted volna a hüvelyeden ha történt valami, szal télleg 0% hogy bármi volt

2011. jún. 13. 22:09
 25/33 anonim ***** válasza:
Na jó, de akkor mégis emlékszel, hogy bementetek, beszélgettetek és kijöttetek! Amúgy a csávó jól nézett ki? Ismered? Fiatal? Próbálkozott? Mert ha ezek igazak, akkor nem hiszem, hogy ilyen drogokat adna a lányoknak. A lányok önszántukból másznak az ágyába...
2011. jún. 13. 22:11
 26/33 A kérdező kommentje:

Nagyjából sikerült megnyugodnom, elég sok érvet mondtatok, ami miatt nem történhetett meg Az. Szóval, ezt a lehetőséget kizárom. Tényleg elég jól emlékszem mindenre. Ettől a bugyis dologtól még kicsit parázok, de ha csak a bugyimhoz ért hozzá, akkor nem lehet semmi? Gondolom nem, akkor viszont ezt is kizárnám.

Még egyszer köszönök minden segítséget, nem tudom ezt elégszer írni:)

Ezek szerint a bugyis dolog is kizárva?

2011. jún. 13. 22:14
 27/33 A kérdező kommentje:
Tényleg emlékszem, csak nagyon megijedtem. Amúgy meg nem ismerem annyira,akkor először láttam, jól nézett ki nagyon, és kölcsönösen szimpatikusok voltunk egymásnak.
2011. jún. 13. 22:16
 28/33 A kérdező kommentje:
Ja és idősebb, 2 évvel.
 29/33 anonim ***** válasza:
Ha nem egy földönkívüli volt a horrorra akadvából, akkor ki van zárva.
 30/33 A kérdező kommentje:
Bárcsak így lenne és minden rendben lenne. Nem hiszem, hogy földönkívüli:)
2011. jún. 13. 22:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!