Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Lehetséges a terhesség?

Lehetséges a terhesség?

Figyelt kérdés

1.Még nem menstruáltam és 15 éves vagyok. Ha lefeküdtem valakivel teherbe eshettem így?A szüzesség elvesztésénél minden lány vérzik?

2.Ismertek olyan drogot, ami emlékezetvesztést okoz?

Bocsánat a hülye kérdésekért, de nagyon parázok.

2011. jún. 13. 20:40
1 2 3 4
 11/33 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hogy próbáltok megnyugtatni. Tényleg nem emlékszem semmi ilyenre, de nem azért, mert nem emlékszek semmire. Mindenre emlékszem, legalábbis remélem, mindenesetre most nagyon beijedtem.
2011. jún. 13. 21:19
 12/33 anonim ***** válasza:

Megpróbállak akkor megnyugtatni. Igen lehetsz terhes nem kizáróok sem a szüzesség, sem a menstruáció. Az, hogy a srác kikezdjen veled, arra viszont nagyon kicsi az esély. De ha gondolod egy kis segítség. Gondold át, hogy mennyi idő maradt ki, részegségnél jól működik és itt is jól fog. A következőket gondold át:

Mikor mentél el otthonról, mikor találkoztatok, meddig beszéltetek, miről beszéltetek, mikor értél haza, stb. ami még eszedbe jut, és mindent kapcsolj időhöz. Ha vagy egy komolyabb időtartalm amivel nem tudsz elszámolni ezen kérdések után akkor lehet gond de akkor sem tartom valószínűnek.

2011. jún. 13. 21:21
 13/33 A kérdező kommentje:
Köszönöm, ezt a sok figyelmet és segítséget. Ez nagyon jó ötlet amit írtál, megpróbálom átgondolni. Arra emlékszem mikor találkoztunk, és arra is, hogy körülbelül két és fél óráig voltunk együtt. Közben sokszor néztem az időt, de nem emlékszem, hogy hány órakor. Viszont, arra is emlékszem, hogy a barátai hívták valahova, és nagyon sokszor mondta,hogy mennie kell 20 perc múlva, vagy 50 perc múlva. Ez számít valamit?
2011. jún. 13. 21:27
 14/33 anonim ***** válasza:

Oké figyu, mivel másik lány vagy, neked is elmondom:

Éreztél másnap vagy ha emlékszel az esrt után bármi furcsát a hüvelyedben/nél? Mármint volt-e érzékeny vagy kidörzsölt, vagy fájt-e vagy bármi?

Mivel szűz vagy (szerintem nem csak voltál), ha együttlennél valakivel, akkor utána ha az esetre nem is emlékszel, a hüvelyed, szeméremajkad stb, mindenképpen érzékeny, esetleg kidörzsölt lenni, vagy valami.

Valamint tudom erre nehezebb visszagondolni, de a ruháid rendben voltak? Mert akkor is valószínűtlen, hogy volt valami. Ha ugye minden a helyén volt, mert lett volna valami nyoma.

Csak a szédülés miatt gondoltad, hogy történt valami, vagy volt más is, ami aggaszt?

2011. jún. 13. 21:37
 15/33 anonim ***** válasza:
Ez vagy Fake vagy 12 vagy? A csávó 14? Nehogy azt hidd, hogy elkábított. Emlékez vissza! Lefeküdtetek? Ha nem, akkor nincs baj. Én jártam már úgy, elmentem inni haverokkal, mentünk ittunk, mentünk, ittunk, ittunk, aztán egy seprővel sétáltam (nem tudom honnan került oda :D), utána nem tudom mi volt, majd a fűben feküdtem, utána megint szünet, aztán a haverok cipelnek, utána megint szünet, aztán egy szállodában mossák a fejem, majd reggel felkeltem. Tehát éreztem, hogy kimaradtak részletek...
2011. jún. 13. 21:38
 16/33 A kérdező kommentje:
Nem nagyon éreztem semmit a hüvelyemnél. A ruháim is rendben voltak, bár elég lenge ruhában voltam. Főleg a szédülés miatt gondolom ezt, de berúgva biztos, hogy nem voltam ennyi italtól. Van még valami ami aggaszt, ezt itt olvastam, pár perccel a kérdésem kiírása előtt. Azt írták, hogy nem csak közösüléssel juthat be sperma, hanem érintéssel is, nem tudom, hogy fejezzem ki magam, remélem értitek. Erre meg több esély van, hogy nem emlékszem, mert ha megtörtént volna AZ, akkor a ruháim tényleg nem lettek volna rendben.
2011. jún. 13. 21:43
 17/33 A kérdező kommentje:
Ez nem Fake, nem tudnék ilyennel hülyéskedni, és nem 12 vagyok,hanem 15. Tudom, hogy elég hülyék a kérdéseim, én sajnos világ életemben ilyen parázós voltam, ezt nem tudom kinőni sehogyan. Lehet, hogy ezzel magamat idegesítem, de akkor is ott van bennem, hogy ,,mivan ha mégis "
2011. jún. 13. 21:44
 18/33 anonim ***** válasza:

A szédülés simán lehetett az alkoholtól. Ettél előtte eleget, vagy éhgyomorra ittál? Mert éhgyomorra sokkal jobban a fejedbe szállhat.

Amúgy gondolom ujjazásra célzol, és továbbra is azt mondom, hogy azt is érezted volna utólag a hüvelyeden, hogy valami történt, mivel ugye még szűz vagy, és nem vagy hozzászokva.

Úgyhogy szerintem nem történt semmi.

Az a lány akiről először beszéltem is ugyanígy parázott mint te, de mint mondtam, utólag érezted volna ha lett volna behatolás, mivel szűz vagy még. Csak éppen azért nem tudod, hogy mindenképp érezted volna a hüvelyeden mert még szűz vagy :P

Szal nyugi, nem történt semmi olyan, csak megszédültél egy kicsit az alkoholtól. Én is megtudok szédülni kevés alkoholtól is ha nem sokat ettem előtte, vagy fáradt vagyok vagy valami.

2011. jún. 13. 21:50
 19/33 anonim ***** válasza:
Érintéssel csak akkor kerülhetet, ha ő előtted önkielégített, és utána a te nadrágodban matatott, és akkor sem valószínű. Biztos vagyok benne, hogy feltűnt volna. Az alapján amit az időemlékezetedről írtál, illetve mint kiderül közben hogy nem érzel odalenn semmit, akkor szerintem nyugodtan mondhatjuk, hogy MEGNYUGODHATSZ! :)
2011. jún. 13. 21:53
 20/33 anonim ***** válasza:
Annak az esélye, hogy érintés útján a hímivarsejt eljut a petesejtig konvergál a nullához. Nem értem miért aggódsz, ültetek a padon, összefüggő a kép, az lenne gáz, ha ültök a padon, majd jöttök ki egy szobából, na az gáz...
2011. jún. 13. 21:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!