Lehetséges a terhesség?
1.Még nem menstruáltam és 15 éves vagyok. Ha lefeküdtem valakivel teherbe eshettem így?A szüzesség elvesztésénél minden lány vérzik?
2.Ismertek olyan drogot, ami emlékezetvesztést okoz?
Bocsánat a hülye kérdésekért, de nagyon parázok.
Megpróbállak akkor megnyugtatni. Igen lehetsz terhes nem kizáróok sem a szüzesség, sem a menstruáció. Az, hogy a srác kikezdjen veled, arra viszont nagyon kicsi az esély. De ha gondolod egy kis segítség. Gondold át, hogy mennyi idő maradt ki, részegségnél jól működik és itt is jól fog. A következőket gondold át:
Mikor mentél el otthonról, mikor találkoztatok, meddig beszéltetek, miről beszéltetek, mikor értél haza, stb. ami még eszedbe jut, és mindent kapcsolj időhöz. Ha vagy egy komolyabb időtartalm amivel nem tudsz elszámolni ezen kérdések után akkor lehet gond de akkor sem tartom valószínűnek.
Oké figyu, mivel másik lány vagy, neked is elmondom:
Éreztél másnap vagy ha emlékszel az esrt után bármi furcsát a hüvelyedben/nél? Mármint volt-e érzékeny vagy kidörzsölt, vagy fájt-e vagy bármi?
Mivel szűz vagy (szerintem nem csak voltál), ha együttlennél valakivel, akkor utána ha az esetre nem is emlékszel, a hüvelyed, szeméremajkad stb, mindenképpen érzékeny, esetleg kidörzsölt lenni, vagy valami.
Valamint tudom erre nehezebb visszagondolni, de a ruháid rendben voltak? Mert akkor is valószínűtlen, hogy volt valami. Ha ugye minden a helyén volt, mert lett volna valami nyoma.
Csak a szédülés miatt gondoltad, hogy történt valami, vagy volt más is, ami aggaszt?
A szédülés simán lehetett az alkoholtól. Ettél előtte eleget, vagy éhgyomorra ittál? Mert éhgyomorra sokkal jobban a fejedbe szállhat.
Amúgy gondolom ujjazásra célzol, és továbbra is azt mondom, hogy azt is érezted volna utólag a hüvelyeden, hogy valami történt, mivel ugye még szűz vagy, és nem vagy hozzászokva.
Úgyhogy szerintem nem történt semmi.
Az a lány akiről először beszéltem is ugyanígy parázott mint te, de mint mondtam, utólag érezted volna ha lett volna behatolás, mivel szűz vagy még. Csak éppen azért nem tudod, hogy mindenképp érezted volna a hüvelyeden mert még szűz vagy :P
Szal nyugi, nem történt semmi olyan, csak megszédültél egy kicsit az alkoholtól. Én is megtudok szédülni kevés alkoholtól is ha nem sokat ettem előtte, vagy fáradt vagyok vagy valami.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!