Lányok! Emlékeztek az elsőre?
Figyelt kérdés
Azt szokták mondani, a lányoknak az első szex örök emlék meg sosem feledi azt akivel az volt stb. De az is örökre megmarad, aki és amikor először megujjazott?2011. jún. 5. 00:36
11/19 anonim válasza:
emlékszem, és így visszatekintve kicsit elhamarkodtam a dolgot. de hát mostmár mindegy.
19/L
12/19 anonim válasza:
se az első szexre se az első ujjazásra nem emlékszem,pedig azzal volt akit akkor nagyon szerettem és nem bántam meg.. kiestek azok a pillanatok,mert izgultam.
13/19 anonim válasza:
Én is a sajnos emlékszem kategóriába tartozom..Tini szerelem volt (15 éves voltam)és rám remekül hatott a "ha nem teszed meg nem is szeretsz" zsarolás.. Sokáig kisértett a dolog és ha nem jön a mostani párom és nincs türelme kinevelni belőlem a félelmeimet, akkor talán még most is kimenekülnék minden kapcsolatból 1 hét után. A mostani párom már 3 éve van velem és úgyérzem feldolgoztam az élményt, de ha meglátom ezt a srácot még mindig a hányinger kerülget. Gyűlölöm őt, illetve azt, aki akkor volt.. Pedig hát én is hülye voltam és ő is még fiatal volt.. Lehet azóta jobb ember lett, felnőttünk, de azt hiszem sosem lennék képes vele akárcsak beszélgetni is.. Visszatérve tehát a kérdésre, igen emlékszem..Sajnos..
14/19 anonim válasza:
Emlékszem,bár eléggé érdekes a történet :D
19L
16/19 anonim válasza:
igen!mindenre kristálytisztán mivael csak párnapja volt...(:
de viszont erre mindig is fogok!
17/19 anonim válasza:
Nah, szandika, megbaszattad magad, ügyes vagy.
18/19 anonim válasza:
utolsó nem kértem utórengést és neked csak szandi
19/19 anonim válasza:
ha nem részegen csináltad :D amúgy igen az első mindenbe :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!