Elsőre melyik pózban fáj a legkevésbé?
Misszionáriusra gondoltam,mert kicsit gátlásos vagyok és úgy jobban érezném magam,meg megnyugatóan. De azért kíváncsi lennék arra,hogy hogyan fáj a legkevésbé?
Ha pl mindketten állunk a falnak támaszkodva az vajon mennyire fájhat?
Bocsi,még kezdő vagyok ezen a téren.
18/L
Én nem olyan rég vesztettem el, nekem kegyetlenül fájt, pedig nagyon fel voltam izgulva. Amúgy misszionáriusban próbáltuk először, annyira nem jött össze, aztán megpróbáltuk lovaglóba, úgy én irányíthatnék stb, de úgy nem volt jó. Szóval maradtunk az első variációnál, én azt ajánlom. Főleg, ha tapasztalt a fiúd.
Amúgy próbálj meg minél jobban ellazulni, és egy izmodat sem feszíteni, mellesleg ha te (is) nagyon szűk vagy, akkor fokozatosan csináljátok ti is, ne egyből.
Sok szerencsét:) Remélem neked is olyan csodálatos lesz, mint nekem:)
puszi
17/L
öhm bocsi de én már kb 3-4 hónapja elveszitettem de 3 ujj még mindig nem fér be xD uh sztem nem voltál szük már bocsi :D vagy akkor nagyon könnyen tágulsz :D
amugy sztem lovagloban a legjobb h ha te irányitod és érzed h mikor fáj és mikor jó :) még a misszionárius is :) de amugy egyén függő is :) az ujjazás viszont előtte kötelező :) am barátod is szüz ?
most nem tudom melyik két ember vitázik, de ha előtte befért 3ujja is a pasidnak, akkor én egyet értek azzal, aki azt mondta, hogy nem vagy szűk, mert az nem ott kezdődik. Mellesleg először pár napot írtál most meg 1éve? (lehet csak elnéztem), amúgy én pénteken vesztettem el, véreztem, de barátommal csak másnap működött teljesen a dolog, mert annyira szűk voltam, hogy először csak a makk fért be, és pokolian fájt!
amúgy első voltam
én nem vitatkozok :) jó ha te nem szereted akkor oké csak azt azért szokták h tágulj és h ne fájjon
azt én sem értem h most akkor pár napja vagy pár éve :)
mert nem mind1 :)
na én már 6 éve élek szexuális életet, az hogy valaki szűk ezt így nem lehet meghatározni, mert a női hüvely tágul hosszában és szélességében is csak eléggé fel kell izgatni, aztán előtte egy kis ujjazás nem árt, fokozatosan kell, amúgy én a misszionárius pózt ajánlom, lovaglót első alkalomra és kutyapózt semmiképpen mert azokban a pózokban sokkal mélyebre tud hatolni a barátod mint pl misszionáriusban, és fájdalmat okozhat..
de akkor is fájhat ha eléggé fel vagy izgulva ez nagyon emberfüggő, de alkalomról alkalomra egyre jobb lesz:)
23/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!