Elsőre melyik pózban fáj a legkevésbé?
Misszionáriusra gondoltam,mert kicsit gátlásos vagyok és úgy jobban érezném magam,meg megnyugatóan. De azért kíváncsi lennék arra,hogy hogyan fáj a legkevésbé?
Ha pl mindketten állunk a falnak támaszkodva az vajon mennyire fájhat?
Bocsi,még kezdő vagyok ezen a téren.
18/L
Én mindenkinek inkább a lovagló pózt ajánlanám, sokkal kíméletesebb elsőre, mint a misszionárius.
Az én első alkalmam nagy szar volt, mi misszionáriusban kezdtük, úgy hatolt belém először és annyira nem figyelt rám a barátom, egyből teljesen betolta, olyannyira, hogy már a méhszájamnál volt, konkrétan már a hasamban éreztem a fájadalmat. Iszonyatos volt.
Eleinte én is óckodtam, hogy jajj, lovagló, nekem kell irányítanom, stb.-stb., de tényleg sokkal kellemesebb volt. Csak addig csúsztam rá, ameddig én szerettem volna, én diktáltam a tempót is.
Ha mégis a misszionáriust választanátok, csak húzd szét a lábaid oldalra, de ne tedd fel a talpad és azt meg végképp ne engedd, hogy a nyakába vehesse a lábad, úgy tényleg a méhszájhoz el tud érni és konkrétan szét fogsz szakadni. Tudom, sajnos én már megtapasztaltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!