Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Ez jó ajándék lenne szerintete...

Ez jó ajándék lenne szerintetek? (nagyon fontos)

Figyelt kérdés

Szóval:

A barátomnak 2 és fél hét múlva lesz a 16. szülinapja és azt találtam ki,hogy az egyik ajándékom az lenne Neki,hogy végre lefekszem vele.Már 8 hónapja együtt vagyunk és tudom,hogy már előttem volt más lányokkal,de én még soha nem voltam senkivel,ezért várni akartam...Nem siettet,meg semmi,de már én is késznek érzem magam.

Ő a szülinapomra egy iPhone-t adott(az én szüleim és az Ő szülei fizetése között van egy 'kicsi' különbség,így én nem tudok neki több százezres ajándékot venni :S),ezért én valami olyat szeretnék adni neki,amire örökké emlékezne.

De nem csak ez lenne az ajándéka,hanem még vennék neki valamit(vagy egy parfümöt vagy egy albumot csinálnék a közös képeinkből vagy megkérdezem tőle,hogy mit szeretne :D).

Egy hotel éttermében lenne majd egy családi vacsora és arra gondoltam,hogy ott úgyis kivennének pár szobát majd a szülei és hát...értitek :D

Vagy szerintetek ez túl sok lenne hirtelen?Rossz ötlet?

15/l

Köszönöm a segítséget :)

2011. jún. 4. 22:13
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Erre mondják hogy k.u.r.v.a. vagy!
2011. jún. 9. 19:41
 22/25 A kérdező kommentje:
Mégis miért lenné qrva?!Mert szeretek valakit?
2011. jún. 9. 19:44
 23/25 anonim ***** válasza:
Amúgy ott b.sztad el, hogy elfogadtad azt a nagyértékű ajándékot. Úgyhogy ha lefekszel vele azért leszel qrva(mert pénzért szexelsz) ha meg nem fekszel le vele azért leszel az! Mert "a kis qrva nem hajlandó lefeküdni velem, pedig pénzelem". Amúgy mit gondolsz? Előtted bárkit megkaphatott, mi a fenéért váratod? Azért hogy másokat k.rogasson közben? Ha meg nem jön be neki az ágybéli mutatványod úgyis keres majd mást! Pénz beszél...
2011. jún. 9. 19:45
 24/25 anonim ***** válasza:
Ha meg tényleg szereted, ajándékot adjál neki! Ne a testedet! Ő sem nyomta a farkát a szádba hogy nesze szülinapi ajándék! Mennyire primitíven írjam még le hogy felfogd!
2011. jún. 9. 19:49
 25/25 anonim ***** válasza:

a lószart k.va, inkább vegyétek már észre, hogy a sok hülye pic.a között van normális is.

azt hiszem te kedves kérdező valóban érettebb vagy mint a kortársaid, akik általában mind ezt hiszik magukról.

Nekem tetszik, hogy normális kislánykák is kérdeznek itt. Vagyis, nagylány, kis nő :)

2011. jún. 9. 21:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!