Ez jó ajándék lenne? Úgy érzem készen állok!
A barátomnak márciusban lesz a szülinapja. Akkor lesz 5 hónapja hogy járni kezdtünk. Eddig nagyon kérettem magam, mert nekem fontos az első, de ő már nagyon szeretné. Jó szülinapi ajándék lenne "magamat adni" Neki?
15/L
(És ezt hogy tálaljam Neki? ja, és mit adjak még pluszba? sajnos semmi ötletem :()

plusszba????!!!
ez nekem má menyország volna, minek ide még akármi is,???
esetleg vegyél fel vmi k*rvaszexis tangát.
am hány éves a pasid, hogy türelmetlenkedik?

Szerintem sem kell semmit "plusszba" adni és a szüzességet is nagyon gondold meg, nem vagy semmiről lemaradva.
Én sajnos elsiettem, odaadtam az első "szerelmemnek" és sajnos nagyon megbántam.
Ne azért tedd meg, mert ő nagyon akarja.
áhh, ha elmondom úgyis kis kurv@'nak néztek, és hogy én csak arra kellek neki...pedig nem :)
namindegy
szóval
23 lesz
de ezzel kapcsolatban nem várok véleményt

nám vársz, de kapsz.
Vén hozzád, és frisshúsra éhes!
ismerem a fajtám, csak szóltam.

Most nem azért, de szerintetek nincs valami probléma annak a srácnak az agyi szintjével, aki megérti magát teljes mértékben egy 15 éves félig még gyerek leányzóval? Nem azért, de én emlékszem még, hogy én milyen voltam ennyi idősen, az osztályom milyen volt, hogy milyenek ilyenkor a tinik. Most 22 vagyok, de azt az értelmi és gondolkodásbeli, tapasztalatbeli különbséget igen nehéz körülírni, amit ez a 2 kor képvisel...
A barátod már jobb esetben felnőtt férfi, dolgozik, diplomázott, érett gondolkodásúnak kellene lennie, ehelyett :OOOOO
hát szerintem meg nagyon kedves tőle hogy 5 hónapig várt rád. az én barátom is évvel idősebb nálam, 15 voltam amikor elvesztettem, mondjuk csak 3 hónap 'járás' után. de azóta is együtt vagyunk, és nem bántam meg. szeretett, és figyelmes volt, szóval szerintem elég neked tudnod, hogy mire kellesz neki.
viszont azt mondanám, hogy ne ajándékba add magad, mert úgy fogja érezni szerintem, hogy csak miatta, és te nem is akarod... vagy tisztázd vele, hogy ezt TE szeretnéd. (emlékszem barátomat valami fél óráig kellett győzködni hogy IGEN? AKAROM! :D)
egyébként meg húzz valami szexis szerkót. a fekete mindenkinél nyerő. vigyél óvszert, hátha nála nincs, aztán hajrá! :)
*bocsi, az én barátom 5 évvel idősebb nálam.
előző voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!