Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Ez jó ajándék lenne? Úgy...

Ez jó ajándék lenne? Úgy érzem készen állok!

Figyelt kérdés

A barátomnak márciusban lesz a szülinapja. Akkor lesz 5 hónapja hogy járni kezdtünk. Eddig nagyon kérettem magam, mert nekem fontos az első, de ő már nagyon szeretné. Jó szülinapi ajándék lenne "magamat adni" Neki?

15/L

(És ezt hogy tálaljam Neki? ja, és mit adjak még pluszba? sajnos semmi ötletem :()

2011. jan. 20. 19:51
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
nem kötekedni akarok félre értés ne essék, de márciusig akármi történhet még köztetek, és akkor már nem kell az ajándékon agyalnod.
2011. jan. 21. 14:29
 12/19 A kérdező kommentje:

:)

igen, bármi történhet :D még a szülinapja előtti napon is. De legalább van tervem

2011. jan. 21. 14:44
 13/19 klgh válasza:
Plusznak elhívhatnád az egyik barátnődet harmadiknak, a pasid biztos örülne neki.
2011. jan. 23. 13:36
 14/19 anonim ***** válasza:
ez a baj a mai tinédzser lányokkal megk'ratják magukat a 20+-os korosztállyal...inkább a saját korosztályodból válassz magadnak...8 év korkülönbség ebben a korban túl soknak számít. ja és még hozzá fűzném hogy a barátod csak azért jár veled mert a saját korosztályában nem megy neki a csajozás, ezért képtelen ilyen alacsony szinte süllyedni...:D
2011. jan. 23. 19:39
 15/19 A kérdező kommentje:

úgy érted kénytelen? :D

Előbb tanulj meg fogalmazni azután mondj kritikát másokról

Te nem ismered őt , nem tudhatod miért jár velem. Azért mert szerelmesek vagyunk egymásba :) De egyébként ha jobban elolvasod a kérdés nem erről szólt.

2011. jan. 23. 19:41
 16/19 anonim ***** válasza:

19:39

jajj de nagy hibát követtem el...

figyelj, ha a saját korosztályából jutott volna neki csaj, akkor nem kényszerült volna arra hogy olyan kis csitrikkel nyomuljon mint te...de persze magyarázhat itt neked bárki hogy nem igazi szerelem amit irántad érez, te ezt csak akkor fogod elfogadni amikor majd az útpadkán siránkozol azon hogy hogy lehettél olyan ostoba hogy mindent elhittél neki...

2011. jan. 23. 19:47
 17/19 anonim válasza:

Huszoniksz évesen énis nyomultam a tizenikszes lányokra, de nem azért, mert beszélgetni akartam vele. Pár hónap próbálkozás után beadták a derekukat.

Hidd el, nem (valószínű), hogy azért van veled, mert szeret. Persze lehet kivétel is a ti esetetek.

2011. jan. 24. 12:57
 18/19 anonim válasza:

pfujj tiszta szégyen ez a kapcslat !!!!

A pedofil barátodnak vmi komolyabb kapcsolat kéne és menjem a kur.va pedofil annyába !!!!

2011. jan. 24. 21:28
 19/19 anonim ***** válasza:

12:57-nek

büszke lehetsz magadra...-.-"

2011. jan. 25. 16:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!