Ez jó ajándék lenne? Úgy érzem készen állok!
A barátomnak márciusban lesz a szülinapja. Akkor lesz 5 hónapja hogy járni kezdtünk. Eddig nagyon kérettem magam, mert nekem fontos az első, de ő már nagyon szeretné. Jó szülinapi ajándék lenne "magamat adni" Neki?
15/L
(És ezt hogy tálaljam Neki? ja, és mit adjak még pluszba? sajnos semmi ötletem :()

:)
igen, bármi történhet :D még a szülinapja előtti napon is. De legalább van tervem

úgy érted kénytelen? :D
Előbb tanulj meg fogalmazni azután mondj kritikát másokról
Te nem ismered őt , nem tudhatod miért jár velem. Azért mert szerelmesek vagyunk egymásba :) De egyébként ha jobban elolvasod a kérdés nem erről szólt.

19:39
jajj de nagy hibát követtem el...
figyelj, ha a saját korosztályából jutott volna neki csaj, akkor nem kényszerült volna arra hogy olyan kis csitrikkel nyomuljon mint te...de persze magyarázhat itt neked bárki hogy nem igazi szerelem amit irántad érez, te ezt csak akkor fogod elfogadni amikor majd az útpadkán siránkozol azon hogy hogy lehettél olyan ostoba hogy mindent elhittél neki...
Huszoniksz évesen énis nyomultam a tizenikszes lányokra, de nem azért, mert beszélgetni akartam vele. Pár hónap próbálkozás után beadták a derekukat.
Hidd el, nem (valószínű), hogy azért van veled, mert szeret. Persze lehet kivétel is a ti esetetek.
pfujj tiszta szégyen ez a kapcslat !!!!
A pedofil barátodnak vmi komolyabb kapcsolat kéne és menjem a kur.va pedofil annyába !!!!

12:57-nek
büszke lehetsz magadra...-.-"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!