Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Milyen ajándék lenne? Fog...

Milyen ajándék lenne? Fog örülni neki? (lent)

Figyelt kérdés

Holnap van a barátom 20. szülinapja és arra gondoltam hogy mivel most 20 éves ne csak egy sima szülinapja legyen hanem kapjon valami különlegeset. Már megvan beszélve hogy elmegyünk vacsorázni utána én ott alszom náluk. Az ajándék: én. Még szűz vagyok és arra gondoltamhogy megkap engem. Már úgy érzem hogy megtehetjük és 8hónapja vagyunk együtt.

16/L

Bunkók kiméljenek!

Köszi előre is.:)

2009. aug. 21. 14:01
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
95%

Hogy bunkó válasz-e, azt döntsed el magadban. Részemről inkább vélemény. Ha velem történne, én nem örülnék ennek, miért? Első alkalom, hogy lefekszel valakivel, fájni fog. Nekem inkább a kedvemet rontaná el, hogy ügyelnem kell a barátnőmre, hogy ne fájjon neki. Pár nap múlva utólagosan mondhatod neki, hogy "még egy meglepetés", de konkrétan születésnapjára ne...

19/F

2009. aug. 21. 14:08
 2/14 anonim ***** válasza:
94%

Az én barátom is hamarosan 20 éves lesz.És azon a 7végén megyünk le egy kis utópartyra a Balcsira barátokkal a szülinapját ünnepelni,meg még 1 lányét.Igaz ők úgy tudják h csak lemegyünk egy kis nyárbúcsúra.Én úgy tervezem h megkapja az ajándékát ott mikor a többiektől és eg fergeteges éjszaka következik utána.Még én is szűz vok meg ő is,és úgy akartuk h akkor de aztán úgy döntöttünk h azért a többiek is ott lesznek igaz másik szobákba de akkor is.Igy aztán marad az ami eddig,petting teljes egészébe(69-es pózzal...)

jah és persze azért vmi szexi fehérnemű sem marad ki a repertoárból :)

2009. aug. 21. 14:13
 3/14 A kérdező kommentje:
lehet hogy fájni fog de ő azt mondta hogy szeret óvatos lenni vagyis szeret vigyázni a lányokra.ezértis gondoltam erre.am nem tartom bunkó válasznka ne aggódj.köszönöm.:]
2009. aug. 21. 14:24
 4/14 anonim ***** válasza:
17%
Hogy mit mond össze vissza meg hogy valójában milyen lesz vele az max utólag derül ki. Mindenesetre különleges meglepi lesz. 8 hónapja bohóckodik veled és még nem is történt semmi?! Érdekes egy manyus ez is az tuti...
2009. aug. 21. 14:33
 5/14 anonim ***** válasza:
25%
Szerintem nagyon jó ajándék.
2009. aug. 21. 14:51
 6/14 A kérdező kommentje:
honnan veszed hogy nem volt semmi??:]
2009. aug. 21. 15:13
 7/14 anonim ***** válasza:

szia

szerintem ez jó lesz

lehet hogy először fog fájni persze

én most vesztettem el nem régen. először nekem is fájt de aztán még órákig elvoltunk :)) láttam hogy élvezi és hogy már régóta vágyott erre

ha késznek érzed magad hidd el ez egy szép és emlékezetes ajándék lesz :)

18/L

2009. aug. 21. 15:46
 8/14 A kérdező kommentje:

nagon szépen köszönöm.

am nem félek attól hogy fájni fog mert úgy érzem anyukámmal eleget beszélgettünk erről elmondott mindent tőle is emgkérddeztem h mi lenne ha ezt kapná és mondta ha úgy érzem,akkor előtte üljünk le és bezélgessünk erről.és ő mindent elmondott.:Dszval csak azt szeretném h a barátomnak nagyon jó szülinapja legyen.:D

2009. aug. 21. 16:02
 9/14 anonim ***** válasza:
32%
Talán onnan veszem hogy még mindig szűz vagy, nagyokos!
2009. aug. 21. 17:05
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
17.05 és szerinted a petting semmi tee nagyon okos.amugy szép ajándék mivel szeret téged örülni fog
2009. aug. 21. 17:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!