Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Ez jó ajándék lenne szerintete...

Ez jó ajándék lenne szerintetek? (nagyon fontos)

Figyelt kérdés

Szóval:

A barátomnak 2 és fél hét múlva lesz a 16. szülinapja és azt találtam ki,hogy az egyik ajándékom az lenne Neki,hogy végre lefekszem vele.Már 8 hónapja együtt vagyunk és tudom,hogy már előttem volt más lányokkal,de én még soha nem voltam senkivel,ezért várni akartam...Nem siettet,meg semmi,de már én is késznek érzem magam.

Ő a szülinapomra egy iPhone-t adott(az én szüleim és az Ő szülei fizetése között van egy 'kicsi' különbség,így én nem tudok neki több százezres ajándékot venni :S),ezért én valami olyat szeretnék adni neki,amire örökké emlékezne.

De nem csak ez lenne az ajándéka,hanem még vennék neki valamit(vagy egy parfümöt vagy egy albumot csinálnék a közös képeinkből vagy megkérdezem tőle,hogy mit szeretne :D).

Egy hotel éttermében lenne majd egy családi vacsora és arra gondoltam,hogy ott úgyis kivennének pár szobát majd a szülei és hát...értitek :D

Vagy szerintetek ez túl sok lenne hirtelen?Rossz ötlet?

15/l

Köszönöm a segítséget :)

2011. jún. 4. 22:13
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
vegyél neki ajándékba kotont, akkor tudni fogja, hogy akarod, s nem kell megkérdezni holnap, hogy "lehet, hogy terhes vagyok?"
2011. jún. 6. 18:51
 12/25 anonim válasza:

Nagyon, szép gesztus! :)

Hajrá, sok sikert, ne izgulj, jó lesz hidd el.

Én special nagyon örülnék egy ilyen meglepetésnek.

És 100% hogy a barátod is örülni fog.

Azok akik az tírták h 15évesen ne dugasd magad, elmondanám h manapság 13éves korban kezdik.

Inkább "becsüljük" meg az olyanokat akik még 15évesen is. azok!

2011. jún. 7. 19:41
 13/25 anonim ***** válasza:

Az utolsó előtti végülis nem mondott hülyeséget, de tényleg:-D Ez jó ötlet!

Az utolsóval meg teljesen egyet értek, érezzétek jól magatokat;-)

2011. jún. 7. 19:51
 14/25 anonim válasza:
egy iPhone-t???? félre ne értsd nekem is az van, de ajándékba bazz senkinek nem adnék:D
2011. jún. 7. 19:53
 15/25 anonim ***** válasza:

Ne divatból.. Mert az előttem szóló erre céloz :/

Ha te úgy érzed ne itt kérdezősködj, hanem cselekedj úgy ahogy jónak látod!:)8 hónap után ha te úgy érzed, hogy szeretnéd, akkor hajrá ;)

Vegyél neki valami apróságot és valahogy csend bele az óvszert, hogy vegye a lapot!:))

2011. jún. 7. 19:54
 16/25 anonim ***** válasza:
Szerintem jó ajándék,de nem kell úgy nekiindulni,hogy mindenképp megtörténik. Az szerintem is jó ötlet,hogyha veszel egy óvszert,és azt becsomagolod. Az egyértelmű célzás ;))
2011. jún. 7. 20:02
 17/25 anonim ***** válasza:
Szerintem szuper ötlet,és jó hogy 8 hónapig tartottad magad neki. Másrészt ha már végre lefekszel vele,akkor egy szexisebb fehérneműt szerezz be,kombiné,és combfix a minimum!
2011. jún. 7. 20:21
 18/25 anonim ***** válasza:

biztos vagy benne hogy 15 évesen lekéne vele feküdnöd? csak azért ne feküdj le vele, mert ő olyan drága ajándékot vett neked:( nem rég lehettél 14 éves ha ő vett a szülinapodra ilyet. szerintem ezt ne csináld,ne hagyd h megvásároljon téged:// szerintem várj még a szexel, de ha ez a véleményed, vagyis szeretnéd és kész vagy rá, akkor oké, de mindenképpen védekezzetek

14/L

2011. jún. 7. 20:51
 19/25 anonim ***** válasza:

Utolsó:

Ha kb 4x nem írta le, hogy NEM az IPhone miatt, hanem mert tényleg akarja, akkor 1x sem...

2011. jún. 7. 21:08
 20/25 A kérdező kommentje:
Tudom,hogy még fiatal vagyok,de nagyon szeretem és tudom(vagyis sejtem),hogy Ő is engem...(:
2011. jún. 8. 21:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!