15 évesen gáz elveszteni valakivel?
nyugi nem kell ezekkel foglalkozni nem azért jönnek ide h.segítsenek hanem h.kikritizáljanak de sz**d le...xD
és nem vagy taknyos ezek it teszik a hülye megjegyzéseket de magukba nem néznek h.nincs magánéletük az itt nagyoskodnak..tiszta szánalom mind....:/
18:21 vagyok
Ja biztos nincs jobb dolgunk de biztos te is 15 körül lehetsz legalábbis agyi szinten!Pont hogy akinek van párkapcsolata az ír mert talán több esze van mint nektek de majd pár év múlva megértitek miről beszélünk mert ennyi idősen arra sincs agyatok hogy felfogjátok és értelmezzétek amit a pár évvel több és talán tapasztaltabb emberek mondanak nektek!
A válasz írója 82%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 21:27
Sajnos az igazság fáj, de nem azért, mert te mondtál igazat, hanem azért mert ti vagytok ostobák! De az egész tini társadalom az, kivétel a tiszteletnek. Majd rájöttök csemetéim...
És sajnos ez egy fórum, ahol a válaszok lehetnek olyanok, amelyek számotokra nem tetszenek, mégis mire számítottál kis csillagom, hogy mindenki dicsérni fogja, hogy 15 évesen kefélj?
Azt hiszitek érettek vagytok egy ilyen dologhoz? Mert a szerelem hevében úgy gondoljátok, akkor már jöhet egy ilyen dolog? És még tehetném fel a kérdéseket.
Nem azzal van a gond, ha valaki lefekszik valaki mással, a gond a korotokban, a éretlenségetekben és a testetek ki nem fejlődéséről...
Azt hiszitek 15 évesen érettek vagytok egy tartós, felelősségteljes kapcsolathoz?
Elég lenne nektek a csók, a kézenjárás, az ölelgetés, a beszélgetés...
A testiség ilyen korban elhanyagolható, mert azt, hogy ti lányok vagytok, nem jelenti azt, hogy agyilag készen álltok mindenre, hiába hiszitek magatokról. Álomvilágban éltek!
És ezen meg lehet sértődni vagy nem. Nem érdekel.
Messze vagytok ti attól, hogy érettnek mondjátok magatokat, fényév távolságra...
Én vagyok a 15L/21F-es válaszadó! :)
Nem vetem meg a negatív kritikát se, mert annak is van alapja. Természetesen sok múlik mind a két félen is, de azért ne általánosítsunk.
Nem tartom magamat többre, mint a velem egyidőseket, közelebb vagyok a 16-hoz, mint a 15-höz.
Szerintem némelyik válaszadó (megjegyzem a tizenévesekre gondolok) túlreagálja. Igen is mindenkinek van véleménye, ez egy fórum, ahol elmondhatja mit gondol!
Hozzáteszem már több mint egy éve együtt vagyunk a párommal, eddig semmi gond nem adódott a korkülönbségből, később meg leginkább a javunkra válik!
Tényleg nem vitaként írtam ezt a hozzászólást, hiszen a kérdező úgyis azt fogja tenni, amit a szíve diktál. Fiatal, még nem úgy látja ő se a dolgokat, mint ahogy mások. Csak remélem nem azért fogja megtenni, hogy nagylányként hasson, mert akkor tényleg nincs értelme!
Szeretnék még egyszer bocsánatot kérni, amiért a vitába beleszóltam!
15 vagyok, a párom is annyi, eszünkbe sem jutott, hogy 3 hónap után lefeküdjünk, és ha meg is tenném, ami az elkövetkezendő időben nem valószínű, akkor egyáltalán nem érdekelne, hogy gáznak tartják-e mások.
Igazán sajnálom, hogy korombeliek ezt egy internetes honlapon kétrdezgetik, ahelyett, hogy szülőkkel beszélgetnének a témáról. Anyukáddal beszéld meg, ne vadidegenekkel! Ha meg félsz a véleményétől és titokban csinálnád, akkor csak sajnálni tudlak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!