Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 15 évesen gáz elveszteni...

15 évesen gáz elveszteni valakivel?

Figyelt kérdés
3 hónapja vagyunk együtt a barátommal. 15 évesek vagyunk, és mind a ketten szüzek.és tervezzük már a dolgot.Szerintetek ez még korai lenne?Igazából csak attól félek hogy fájna :S Inkább tapasztalatokat mondjatok :) Köszi:)
2011. jún. 4. 14:12
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:

Annyira nem szeretem, hogy a 'nagy és okos felnőttek' ilyen lealacsonyítóan válaszolnak, hogy 'kiscsillag', meg 'virágszál' meg ilyesmi. Ti is voltatok ám fiatalok. Ha jól értelmezem a kérdést, nem azt kéri tőletek, hogy szavazzatok, és amelyik szavazatra több esik, azt fogja tenni.:D Gondolom annyira azért nem hülye a kérdező.

A kérdésre válaszolva én 3 hónap után biztos nem tenném meg. 15 éves vagyok, a barátom 18. Én addig nem fogok lefeküdni vele, míg be nem töltöm a 16-ot. Nem szeretném majd a lányomnak azt mesélni, hogy 'háát, igen, 15 voltam'. A szülőnek kell jó példát mutatnia a gyerek felé, viszont ha az a példa nem jó, mit várunk a gyerektől.

Amúgy hogy gáz-e vagy sem: ne azért feküdjetek le, mert hogy az gááz, ha mások megtudják, hogy nem tettétek még meg. Pont hogy fordítva lenne amúgy dícséretes.

Nem kell másoknak tudnia róla. Ti dolgotok, nem a haveroké.:) Tehát nem mondhatja senki, hogy gáz-e vagy nem gáz.:D

2011. jún. 5. 16:25
 22/35 anonim ***** válasza:

Aha voltunk fiatalok, de nem voltunk ilyen buták, felelőtlenek, erkölcstelenek. Nem lézengtünk a nagy világban, voltak céljaink és tettünk azért, hogy jobb legyen. Nem kaptunk anyicitól, apucitól kocsit meg ilyesmit...

Jah és a liberális elmebeteg világban bármit szabad...

Persze voltunk fiatalok kis-csillagom, csak civilizáltabbak mint ti...

Van véleményem bőven erről a fiatalságról, hogy jó e az bizton állítom: NEM!

2011. jún. 5. 16:48
 23/35 anonim ***** válasza:
Jön ám az általánosítás:/ én se kapok kocsit, megyek dolgozni nyáron, vannak céljaim az életben, 2 egyetemet szeretnék végezni, kitűnő tanuló vagyok, de persze minden 15-16 éves ugyanolyan elveszett és céltalan. Mi ez, ha nem általánosítás?:)
2011. jún. 5. 16:51
 24/35 anonim ***** válasza:

OMG durván korai lenne:S

Mi barátnőmmel tavalyelőtt vesztettük el együtt,akkor voltunk 18 évesek ő is meg én is,én kb 2 hónapra rá miután jártunk már szerettem volna csinálni viszont bnőm még nagyon korainak érezte pedig nem 15 volt mint te,igaz akkor még nem is volt petting sem majd rá kb 4 hónapra vagyis több mint fél évre rá feküdtünk le és előtte pár hétre rá kezdtünk pettingelni szval érezni nemgyengén a különbséget:)Akkor ő volt 18,5 én 2 hóval több:)És azóta is együtt vagyunk szval nem hajt a tatár:)

2011. jún. 5. 18:21
 25/35 anonim ***** válasza:

én nem akarlak rábeszélni semmire de énis ugyan így voltam pár nappal ez előtt ugyan annyi idős vagyok mint te és nem azért feküdtem le a barátommal h.nagyobb lánynak tűnjek ahogy mások hiszik hanem mert szeretjük egymást..

és szerintem ha tényleg szereted tedd meg de te érzed.. senki más nem érezheti azt amit te...

sok szerencsét a döntéshez(:

2011. jún. 6. 16:06
 26/35 anonim ***** válasza:

Ha nektek lesz lányotok, engedjétek nek is, hogy 14-15-16 évesen csinálja...

Tulajdonképpen teljesen felesleges ilyen korban, ráérne 18-20 éves korotok környékén..

De hiába mondok nektek bármit, úgysem értenétek meg miért nem támogatom az ilyet idő előtt.

2011. jún. 6. 16:39
 27/35 anonim ***** válasza:

Szerintem csináld meg csak a többieknek ne mondjátok el.

Nehogy köpjenek a szülőknek.

2011. jún. 6. 17:06
 28/35 anonim ***** válasza:

fekudjetek le ha ugy erzitek ! :) csak nehgy a vegen megband :P !

mert azert a szuzzeseg elveszteset se gondold ugy hogy tokeletes legyen !

csak szerintem az szamit hogy legalabb szeresd es o is tegeD !

2011. jún. 6. 21:54
 29/35 anonim ***** válasza:

Csak drágáim ha később kezdenétek el, egészen más minőségű lenne a szex...

taknyos gyerekként ezt még nem igazán fogjátok még fel.. egészen más és fiatal felnőttként ilyet csinálni...

2011. jún. 6. 22:08
 30/35 A kérdező kommentje:
bocsi, de nem értem hogy egy ártatlan kérdés miatt miért kell letaknyosozni, le kiscsillagozni meg stb...és sem sértegetek vagy minősítek senkit.És megköszönném ha más sem tenné ezt.Lehet hogy más dolgokban sokkal érettebb a felfogásom mint az ilyen lekezelő nagyravaló embereknek...úgyhogy ha valaki csak ezért ír ide, inkább ˝segítsen˝˝ másnak, ne nekem.kössz.
2011. jún. 7. 19:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!