15 évesen gáz elveszteni valakivel?
Nem igazán értem az ilyen kérdéseket,sem pedig az olyan szülőket akik ennyire szigorúan fogják a gyereküket,hogy 15 lesz jövőre és nem fogja...(nem arra értem,hogy 11-12 évesen oké mielőtt még ki lenne forgatva ami írok)Szerintem ez baromság,mert ha találsz egy embert akivel kölcsönösen szeretitek egymást akkor 1, ez a kérdés fel sem merülne
2, akár 20 évesen is lehet rossz szexuális élményben részed ugyan úgy mint 15 évesen!!! Szóval véleményem szerint inkább partnertől függ mint életkortól! Nem akarok kioktatni senkit,csupán a véleményemet írom le,de sokan miután szülők lesznek elfelejtik,hogy milyenek voltak kamaszként,minél jobban tiltottak valamit annál inkább érdekesebbé vált az a bizonyos dolog,vagy helyzet,ahelyett,hogy mindent megtiltunk a gyereknek szerintem inkább el kellene magyarázni neki dolgokat és fel kellene világosítani!
De mi nagyon szeretjük egymást, meg van a bizalom, a szerelem, a tisztelet, a vonzódás, minden.És úgy érzem hogy kész vagyok rá.Akkor minek várjak még vele?....
15 éves vagy, kisgyerekek mindketten. Mégis hová siettek?
Nyugalom kisapáim, nenm kel rohanni sehová...
Nem kell utánozni az idióta majmokat, akik 14-15-16 évesen kezdik el...
Szerintem a gyerekszerelem szex nélkül is működik...
Aztán jön a rinyálás ha baj van... nehogy azt hidd, hogy 15 évesen kész vagy mindenre és tudsz mindent... Türelem! Semmiről nem vagy lekésve. Tartogasd ezt a dolgot későbbre, nem leszel sem több, sem kevesebb ember..
Ilyen idős korban nekünk bőven elég volt a petting...
Jó dolog az is.
A szexhez fel kell nőni, hiába hiszed, hogy már pedig kész vagy rá, nem biztos...
Hát, ahogy azt már előttem is írták, ha annyira akarnátok ez a kérdés nem merülne fel. Meg, hogy félek, hogy fájni fog. Képzeled el kicsi csillag, ha pár évvel később vesztenéd el akkor is fájna.
Már látom magam előtt az egészet.
1. Lesz.arod nagy ívben, amit itt írnak az emberek.
2. Azaz le fogsz feküdni a barátoddal.
3. Pár nap sőt lehet, pár óra múlva jön majd a kérdés, hogy bla bla bla lehet, hogy terhes vagyok?
Szóval nyugodtan feküdj csak le a barátoddal, mert ez az oldal mindig válaszol a feltett kérdésekre. :)
Ha úgy érzed tedd meg :) egy éve vagyunk együtt a párommal, én 15éves vagyok, ő 21, nem olyan rég feküdtünk le elsőnek :) Mindketten szüzek voltunk, nem bántam meg, tartós kapcsolatnak minősül. :)
Ha biztos vagy a dolgodban, nagyon szereted, megbíztok egymásban, és hosszútávra tervezitek, akkor mindent bele, csak ügyeljetek a védekezésre.
Nem fog fájni, ha kellően benedvesedsz, erről pedig a párodnak kell gondoskodnia a hosszú előjátékkal.
Jó lesz :)
A válasz írója 73%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 14:22
biztos,hogy nem te fogod eldönteni..:DDD
és ilyen felfogással úgyis te tudod meg utoljára..szóval mindegy..:P
20/L
"az én lányom most 14.
Nagyon szomorú lennék, ha jövőre megtenné (de nem fogja)."
Azt te csak hiszed, majd jön egy csávó, behülyíti becsapja a lompost azt csá,de ezt nem te fogod megmodnani, hogyha lányod okos lenne, akkor nem fogja elveszíteni, de kitudja... én nem ismereme, de sztem már múlt évben már megvolt :D hgoy híjják?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!