15 évesen gáz elveszteni valakivel?
Figyelt kérdés
3 hónapja vagyunk együtt a barátommal. 15 évesek vagyunk, és mind a ketten szüzek.és tervezzük már a dolgot.Szerintetek ez még korai lenne?Igazából csak attól félek hogy fájna :S Inkább tapasztalatokat mondjatok :) Köszi:)2011. jún. 4. 14:12
1/35 anonim válasza:
'valakivel" nagyon.
a barátoddal akit szeretsz nem.
2/35 A kérdező kommentje:
jó, úgy értem a barátommal :)
2011. jún. 4. 14:14
3/35 anonim válasza:
Amíg ez neked kérdés, addig nem vagy még felkészülve rá. Inkább várjatok még.
4/35 anonim válasza:
Szia! Szerintem nem korai sőt.:)A szűzhártya átszakításának fájdalma nem kortól függ inkább személy függő van akinek fáj van aki nem érez semmit.
5/35 A kérdező kommentje:
utolsó előtti:nem igazán kérdés volt, inkább csak tapasztalatokat szerettem volna hallani.
utolsó:én is így gondolom :D köszi:)
2011. jún. 4. 14:22
6/35 anonim válasza:
Az én lányom most 14.
Nagyon szomorú lennék, ha jövőre megtenné (de nem fogja).
7/35 anonim válasza:
Igen, gáz lenne. Ne siess, nem maradsz le semmiről.
21/L
8/35 A kérdező kommentje:
De mi nagyon szeretjük egymást, meg van a bizalom, a szerelem, a tisztelet, a vonzódás, minden.És úgy érzem hogy kész vagyok rá.Akkor minek várjak még vele?
2011. jún. 4. 14:32
9/35 anonim válasza:
Ha kész lennél rá, nem itt kockulnál, és tök idegenektől kérnél tanácsot.
Várj még legalább másfél, két évet.
10/35 cherry. válasza:
A válasz írója 73%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 14:22
Miért vagy olyan biztos benne?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!