Miért néznek furcsán ha egy 16-17 éves lány szűz?
Figyelt kérdés
16 éves vagyok, persze néha megkérdezik hogy voltam-e már fiúval, én mondom hogy nem, erre néha furcsállják. Jó mondjuk idősebbnek néznek avagy mondják hogy kinézek 18-19 évesnek. Szerintem egy 16 éves lány legyen azért még szűz. Hozzáteszem nem volt még komoly kapcsolatom.2011. jún. 2. 21:37
31/32 anonim válasza:
Szerintem ez egy olyan dolog amit még pénzel sem tudsz megszerezni még egyszer. Minél tovább vagy szűz addig jó, főleg így hogy nincs és nem is nagyon volt komoly kapcsolatod. Légy büszke arra, hogy szűz vagy. Én 18 évesen voltam először úgy egy fiúval és akkor is több hónap járás után. És nem bántam meg. De légy türelmes nem kell semmit elkapkodni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!