Miért néznek furcsán ha egy 16-17 éves lány szűz?
Figyelt kérdés
16 éves vagyok, persze néha megkérdezik hogy voltam-e már fiúval, én mondom hogy nem, erre néha furcsállják. Jó mondjuk idősebbnek néznek avagy mondják hogy kinézek 18-19 évesnek. Szerintem egy 16 éves lány legyen azért még szűz. Hozzáteszem nem volt még komoly kapcsolatom.2011. jún. 2. 21:37
1/32 anonim válasza:
Mert manapség divat ribancnak lenni.
2/32 anonim válasza:
Akkor én mit szóljak 19 évesen? :D
4/32 anonim válasza:
Gratula :)
És ne bánkodj miatta. Csak nem tudják hogy minden csaj nem ribi.
5/32 anonim válasza:
Mert manapság ilyenkor már agyba főbe kúratják magukat a csajok (tisztelet a kivételnek!) ilyen idősen, na azért néznek furcsán.
6/32 anonim válasza:
Jó tudni, hogy van olyan lány, aki az még ilyen korban :S
17/F
7/32 anonim válasza:
Akkor én mit szóljak?
Ja, én már nem vagyok szűz.
30F
:)
Card le őket. Egyébként ez egy idióta emberi szokás:
- Tényleg? Igeeen? Na neee mondd!
8/32 A kérdező kommentje:
Mondjuk általában a tizenévesek néznek rám furcsán. Szerintem minimum meg kéne várnom egy tartós, jó kapcsolatot, és 18-19 évet. Szerintem még 20-21 évesen sem ciki szűznek lenni. Szerintem azért fiatal.
2011. jún. 2. 21:41
9/32 A kérdező kommentje:
Hát az osztályomban szerintem a lányok 80-90%a nem szűz...:S Pár lány van aki még igen.
2011. jún. 2. 21:42
10/32 anonim válasza:
Hát ha fiatalok néznek rád olyan furcsán azt azért, mert nem gondolták volna rólad. Ha meg idősebbek furcsálják és pasik akkor az dícséretként és meglepődömet játszanak. És ha felnőtt lány furcsálja az azért, mert ő már annyi idősen már nem volt szűz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!