Miért néznek furcsán ha egy 16-17 éves lány szűz?
Figyelt kérdés
16 éves vagyok, persze néha megkérdezik hogy voltam-e már fiúval, én mondom hogy nem, erre néha furcsállják. Jó mondjuk idősebbnek néznek avagy mondják hogy kinézek 18-19 évesnek. Szerintem egy 16 éves lány legyen azért még szűz. Hozzáteszem nem volt még komoly kapcsolatom.2011. jún. 2. 21:37
21/32 anonim válasza:
..úgy értem, hogy én is szűz maradok, addig míg egy normális lánnyal össze nem jövök :)
22/32 anonim válasza:
Hát azért ha azt nézzük mindenki szűzként született. Nem kell annyira minden szűzt sem dícsérni, mert csak egy darabig az. Az nem mindegy, hogy hánny partner volt.
23/32 anonim válasza:
17/f meg nekem se volt meg de ha gondolod fel vehessuk a kapcsolatot :P es talalkozunk valahol :P nem csalodnal kuldj privat email t :P
24/32 anonim válasza:
Engem 20 éves koromban oltottak le, amire mondanám, hogy jogos, de miért lenne? Lett volna 100 alkalom, de hát ezt nem adtam akárkinek. És nem bántam meg hogy addig vártam :D
25/32 anonim válasza:
én is szűz vagyok, és büszke is vagyok rá. nem fogok, nem akarok a "tömeggel" sodródni. :)
18/L
26/32 anonim válasza:
nálunk 15 lányból csak 5 en vagyunk akik már nem azok és mindenkinek tartos kapcsolata van. A fiúk 60%is simán az.
17- 18as korosztály
28/32 anonim válasza:
azert mert manapsag mar nem talalhato egy normalis ertelmes lany aki nem arra megy hogymikor vesziti el , hanyszor sexelt mar! :)
mondjuk en sem ertem ezt :/ !
mi abba a vagany ?
szerintem az szegyen hgy 13-14 eves kis KOLYKOK ossze vissza hancurozzanak !
deh hat nah ,:P
14/L !
29/32 anonim válasza:
Engem 18 éves koromban szó szerint lecsesztek, hogy hogy lehetek szűz... Mondanom sem kellett, jól esett. Ezután kezdtem el gondolkodni, hogy biztos más is gáznak gondolja.
20/L
30/32 anonim válasza:
Azért mert azt hiszik, hogy 14 évesen ők tojták a spanyol viaszt és később már nem képesek belátni, hogy hülyén cselekedtek akkor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!