Hogy állítsam meg? Mi legyen? Normális válaszokat normálisaktól! (többi lent)
Figyelt kérdés
Már egy hosszú ideje vágyom a sexre!Ha arra a fiúra gondolok akibe szerelmes vagyok egyből elkezd alul bizseregni meg benedvesedni.Ujjazom magam de azt nem sokáig mert elfárad a kezem.Mit csináljak?Nem járok a fiúval.Ez az érzés meg még iskolába is rám jön.2011. máj. 24. 21:19
11/24 anonim válasza:
Szerintem inkább csináld te magadnak mint hogy valami idegennek ad a szüzességedet.én 17 évesen vesztetem el a párommal akit nagyon szeretek és most 19 vagyok és megérte rá várni és most is ugya azzal a fiuval vagyok .
12/24 A kérdező kommentje:
köszönöm a tanácsos válaszokat :)
2011. máj. 25. 15:57
13/24 anonim válasza:
hm 14 évesen nem korai, teljesen természetes, írja az aki 14 éves és egy nagy f@sz cibáló , tanuljál kis lány tanuljál,eszed azon járjon inkább.
14/24 A kérdező kommentje:
any*d :D még h f*szcibáló,szo*d le magad vagy ha p*nád van nya*d ki és tör*ön ki a ny*kad :D
2011. máj. 29. 22:35
15/24 anonim válasza:
Értelmi szinted egyenlő a nullával drágám. Te nagyon buta, műveletlen kis lányka vagy. Te se az eszedből fogsz megélni. Mocskolódni azt tudsz, de ettől még nem leszel nagy lány, max csak lenéznek az emberek.
16/24 anonim válasza:
Hát, 14 évesen inkább maszturbálj, és gondolj valakirre közben, mint hogy fűvel-fával csináld a diszkóban (sajnos a te korodban ez sem kivételes vagy ritka eset)
20/L
17/24 A kérdező kommentje:
Nem járok szórakozni :) és lefeküdni még nem akarok senkivel,még vannak problémáim vele.Az előtted lévőnek meg,honnan tudod,h én miből élek majd meg??-.- tudjad már ki a fa*zcibáló ku*va.Nem én vagyok a neveletlen.Nem is érzem magam neveletlennek.Te kezdted én védem magam.Hány éves vagy?
2011. máj. 30. 14:13
18/24 anonim válasza:
egy vibrátorért cserébe leszophatol
20/24 anonim válasza:
de ki vagy akadva ezen a f@sz cibálós dolgon, csak nyugodj meg de ha nem megy akkor maszturbálj egyet lehet, hogy attól majd le higgadsz.
Nincs baj, együtt érzek veled, hatalmas problémáid vannak,de ne is legyen nagyobb gondod az életben.
"Már egy hosszú ideje vágyom a sexre!" Magyarul azt akarod,hogy valaki megfektessen. Ha pedig tévednék, akkor mire gondoltál mégis amikor ezt a mondatod írtad?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!