Mit csinaljak szerintetek? :-/ [tobbi lent] elore s koszi a valaszokat. :D
Figyelt kérdés
Arrol van szo,hogy a szuleim elmennek itthonrol egy hetre es hozzank jon a baratom:). Biztos akar valami "action-t" es nem tudom h bevallaljam-e. En 14 eves vagyok es o 15 de mar nem szuz..(mar volt petting es meg is ujjazot de nem fajt pedig egesszen benyomta). Amugy aludtam vele mar parszor es mikor petting volt akk mindig kerdezte hogy akarom-e tovabb de azt mondtam h nem mert nem voltam benne bzitos..de lehet ha csak azert mert felek hogy fajni foge. Mind a ketten szeretjuk egymast. Legyszi irjatok le a velemenyeteket:)2011. aug. 27. 16:59
1/29 anonim válasza:
Várjátok meg a szüleidet és csatlakozzanak be ők is!Ha a szüleid is melletted vannak nincs mitől félned.
2/29 anonim válasza:
mióta vagytok együtt? nem gondolod, hogy korai még?:) elég esélyes, hogy csak ezért van veled együtt. addig meg ne feküdj le vele amég kételyeid vannak. majd ha leszarod mások véleményét és mindenáron leakarsz feküdni vele, akkor tedd!
3/29 napietus válasza:
14 évesen csak a ribik hagyják magukat megd*gni. döntsd el, mi vagy.
4/29 A kérdező kommentje:
Hat a szuleimmel mar beszeltunk ilyensmirol...Apum azt mondta,idezem: "nem tudom hogy alltok a baratoddal de ha arra kerulne a sor akkor vedekezzetek" ...
2011. aug. 27. 17:05
5/29 anonim válasza:
14 évesen szerintem egy kicsit korai lenne.. a megujjazás azért ne fájt mert az ujja vékonyabb mint egy fasz.
6/29 A kérdező kommentje:
17:04: 4 eve fel akart engem szedni.. aztan nekem is megtetszet es erezteti is velem hogy nagyon szeret...amugy fle eve vagyunk egyutt
2011. aug. 27. 17:07
7/29 napietus válasza:
apukád is elég érdekes...a legtöbb férfi pépesre verné azt, aki belenyúl a nyolcadikos lánya bugyijába. szóval legyen már agyad...
8/29 A kérdező kommentje:
fel*
2011. aug. 27. 17:07
9/29 A kérdező kommentje:
a szuleim ezt nem tudjak..:|:|:| szoval a pettinget...
2011. aug. 27. 17:08
10/29 napietus válasza:
10 éves korod óta fel akart szedni :D? amikor ő 11 volt :D? persze...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!