Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » NEM TUDOM MIT CSINÁLJAK....

NEM TUDOM MIT CSINÁLJAK. Szerintetek lehet már? . Pls normális válaszokat . Thx. :D

Figyelt kérdés
Halli,14 éves srác vagyok,csajom 15 éves.Már 4 éve járunk együtt nyaralni mert szüleink jóba vannak és mindig is szerettük egymást de eddig valahogy nem tom nem jött össze!Na most járunk 1,5 hónapja és már szexelnék vele,de nem tudom hogy ő benne lenne-e.Tudjuk hogy korai lenne még de amikor ott akkor vagyunk hogy kezdem fogdosni mellét meg punciát áhh nemtom...De teljes mértékig megbízom benne és szerintem Ő nagyon jó lenne 1.nek
2010. aug. 29. 16:28
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
Korai, de ahogy érzitek. Ha oda kerültök úgyis leszarjátok, hogy mit mondanak itt az idősebbek.
2010. aug. 29. 16:30
 2/19 anonim ***** válasza:

És mi honnan tudjuk,hogy a barátnőd mit gondol?

Én biztos nem vagyok a barátnőd,szóval nem tudok nyilatkozni.

Amúgy igen,korai.

De úgyis a saját fejetek után mentek szóval ha lefeküdtök legalább használjatok óvszert.

A megszakítás nem védekezés!

15/L

2010. aug. 29. 16:31
 3/19 anonim ***** válasza:
akkor mire vársz? ha ő is akarja és te is készen állsz akkor szerintem nem gáz csak figyelj oda rendesen a védekezésre! ez a legfontosabb mivel még tapasztalatlanabb vagy...
2010. aug. 29. 16:31
 4/19 anonim ***** válasza:
9%
fake vagy cigány
2010. aug. 29. 16:33
 5/19 anonim válasza:

Másfél hónap után...Hát.

Attól függ hogy a lány szüz.e

Ha már nem,lehet hogy belemegy.

Ha igen akkor,én nemm mennék bele.De kérdezd meg tőle;)

2010. aug. 29. 16:34
 6/19 A kérdező kommentje:

ok ...köszi mindekinek...:D

óvszer alap gyerek nem kell...(még)

2010. aug. 29. 18:00
 7/19 anonim ***** válasza:
szerintem cigó
2010. aug. 29. 18:15
 8/19 A kérdező kommentje:

LoL....jó tudjuk h cigány vagy illetve "újmagyar"

De nem kell híresztelni...XD

2010. aug. 29. 18:38
 9/19 anonim ***** válasza:
79%
én 14 voltam.. barátom 17.. szerelemből történt.. 2 és fél hónap után.. akartuk.. védekeztünk.. nem érdekeltek a többiek.. ennyi.
2010. aug. 29. 18:53
 10/19 anonim ***** válasza:
63%

Hát ti hülyék vagytok(mármint ha a csajod is akarja)!!!..

hova süllyedt a világ...jó nem azt mondom h én nem szexelnék a barátnőmmel(15 vagyok-ő14 és 5hónapja járunk)

de azért gondold már meg ember!!!...14 évesen...amikor még csak mnost szállt le a tököd...lehet h 3 hónap mulva szakítottok...és akk mi lesz??...jól fogod érezni magad h ott álsz 14-15 évesen és h mi lesz az értelme...ember...gondolj már a következményekre!!!

2010. aug. 29. 19:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!