NEM TUDOM MIT CSINÁLJAK. Szerintetek lehet már? . Pls normális válaszokat . Thx. :D
LoL...mien következmények úgy beszélsz a szexről mintha valami nagy vírus lenne vagy mi
Következmény??!?!az max. a gyerek...de nekem nem kell mert ennyi eszem van...
Szeretem....attól mert te gááz vagy és rendesen vagy 5cm ...tudlak sajnálni
és am nézd csak..egy másik kérdésnél ezt találtam:
"Értelmes válaszokat.... Általában azokat adok, de a te esetedben az egyetlen válasz, amit helyénvalónak tartok, tuti nem lesz "értelmes" neked... NE sexelj! 15 évesen nem szabad! Csináld, ami a korodnak megfelelő! És addig is művelődj a témában! De leginkább az iskolai dolgokban!"
Te befoghatnád és te mondod h miért piszkállak képzeld bele találtál ..:S....-.- anyum meghalt nem rég úgyhogy kösz seg*fej
és LoL oltasz mindenért...:S
Na elmehetsz te a......
Csak hogy tudd attól hogy valaki szeret valakit és már szerinte elérte azt a szintet nem az jelenti hogy nem foglalkozik az iskolával és így nem művelt....
Attól hogy te tudatlan kis kretén sznob vagy .....
Én művelt vagyok és igen is foglalkozom a tanulmányi eredményeimmel
Meg kit érdekel hogy a csajoknak nem jön be majd 17 évesen hogy 14-15 évesen már szexeltem....
Majd neked is ez lesz amikor leszel 50 éves és majd 70 éveseknek nem fog bejönni hogy 45 éves korodba szexeltél...:S
Te ne aggódj a világ egyre megértőbb a homoszexualitásosokkal...
Nah kocc....-.-"
Kedves kérdező!
Nagyon gondoljátok meg ezt a dolgot, hiszen Isten egyféle becsülettel és tisztasággal ajándékozott meg bennünket, a szüzességgel. Mélázz rajta egy kicsikét, mi lesz, ha közös ágyatokból egy harmadik személy születik. Mert megeshet, hiszen az gumi óvszer sem biztosít 100%-os védelmet. Beszélgessetek el barátnőddel, mond el neki, hogy szeretnél elkölteni vele egy közös álmot! De amennyiben első válasza nemleges, ne feszegesd tovább a témát, hiszen, akkor még nem áll készen testi együttlétetekre. Mindenképpen beszéljétek meg!
Sok szerencsét és további szép napot!
15 L
Mi a f*sznak kért tanácsot,segítséget,ha utána csak oltogatsz????Gondolkozz már el?Mi alapján mondott te azt bárkire is,hogy sznob,kertén stb. ha nem ismered...Szánalmas vagy.
És hogy milyen következményei lehetnek a szexnek?Nos,sorolom:
-Nem létezik olyan védekezési módszer,amely 100%-os lenne,tehát még ha pl. óvszert használtok is,akkor is teherbe lehet esni.
-Ha más úton védekeztek,nem óvszerrel nemi betegséget is lehet kapni.
És ha védekezés mellett mégis teherbe esik a lány,akkor van igazán nagy gáz.
Választhattok:9hónap múlva világra hozza szerelmetek gyümölcsét és majd a szüleitek nevelik,mert ti még tanultok vagy megy abortuszra,aminek a későbbiekben szintén következményei lehetnek,akár meddővé is válhat a lány.
Mi itt segíteni akarunk és tanácsot adni,úgyhogy ne oltogass itt miket.
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!