Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » NEM TUDOM MIT CSINÁLJAK....

NEM TUDOM MIT CSINÁLJAK. Szerintetek lehet már? . Pls normális válaszokat . Thx. :D

Figyelt kérdés
Halli,14 éves srác vagyok,csajom 15 éves.Már 4 éve járunk együtt nyaralni mert szüleink jóba vannak és mindig is szerettük egymást de eddig valahogy nem tom nem jött össze!Na most járunk 1,5 hónapja és már szexelnék vele,de nem tudom hogy ő benne lenne-e.Tudjuk hogy korai lenne még de amikor ott akkor vagyunk hogy kezdem fogdosni mellét meg punciát áhh nemtom...De teljes mértékig megbízom benne és szerintem Ő nagyon jó lenne 1.nek
2010. aug. 29. 16:28
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

LoL...mien következmények úgy beszélsz a szexről mintha valami nagy vírus lenne vagy mi

Következmény??!?!az max. a gyerek...de nekem nem kell mert ennyi eszem van...

Szeretem....attól mert te gááz vagy és rendesen vagy 5cm ...tudlak sajnálni

2010. aug. 29. 19:24
 12/19 anonim ***** válasza:
tudod ha szakitottok azután mi lesz?? erre gondoltam...és tudod látszik h nem tanítottál meg neked 1. osztályban a műveltséget és h nem az inteligenciára vall ha a másikat fikázod...és képzeld!! nekem nem 5 cm !!!..szal le lehet szállni a másikról...én teljesen normálisan (erőteljesen,vagy nevezd ahogy akarod) figyelmeztettelek h mi lesz majd akkor ha szakitani fogtok?! majd ott leszel 16,17 évesen és a csajoknak nem az jön be ha fiatalon elvesziti a srác a szüzességét...de látom még éretlen vagy...és a szülők?? meghaltak h azokra nem gondolsz??
2010. aug. 29. 19:42
 13/19 anonim ***** válasza:

és am nézd csak..egy másik kérdésnél ezt találtam:

"Értelmes válaszokat.... Általában azokat adok, de a te esetedben az egyetlen válasz, amit helyénvalónak tartok, tuti nem lesz "értelmes" neked... NE sexelj! 15 évesen nem szabad! Csináld, ami a korodnak megfelelő! És addig is művelődj a témában! De leginkább az iskolai dolgokban!"

2010. aug. 29. 19:47
 14/19 anonim ***** válasza:
ugy látszik mást is oltogathatnál nem??? :\...inkább gondolkodj!!! sztem...
2010. aug. 29. 19:47
 15/19 A kérdező kommentje:

Te befoghatnád és te mondod h miért piszkállak képzeld bele találtál ..:S....-.- anyum meghalt nem rég úgyhogy kösz seg*fej

és LoL oltasz mindenért...:S

Na elmehetsz te a......

Csak hogy tudd attól hogy valaki szeret valakit és már szerinte elérte azt a szintet nem az jelenti hogy nem foglalkozik az iskolával és így nem művelt....

Attól hogy te tudatlan kis kretén sznob vagy .....

Én művelt vagyok és igen is foglalkozom a tanulmányi eredményeimmel

Meg kit érdekel hogy a csajoknak nem jön be majd 17 évesen hogy 14-15 évesen már szexeltem....

Majd neked is ez lesz amikor leszel 50 éves és majd 70 éveseknek nem fog bejönni hogy 45 éves korodba szexeltél...:S

Te ne aggódj a világ egyre megértőbb a homoszexualitásosokkal...

Nah kocc....-.-"

2010. aug. 29. 20:10
 16/19 anonim válasza:
100%
szálj már magadba ember ő itt segíteni próbálnak nem oltogatni kell és csak azt emg hallani h "igen dugjatok nyugottan" hanema aztis ha valaki azt mondja várj még vele
2010. aug. 30. 01:58
 17/19 anonim válasza:

Kedves kérdező!

Nagyon gondoljátok meg ezt a dolgot, hiszen Isten egyféle becsülettel és tisztasággal ajándékozott meg bennünket, a szüzességgel. Mélázz rajta egy kicsikét, mi lesz, ha közös ágyatokból egy harmadik személy születik. Mert megeshet, hiszen az gumi óvszer sem biztosít 100%-os védelmet. Beszélgessetek el barátnőddel, mond el neki, hogy szeretnél elkölteni vele egy közös álmot! De amennyiben első válasza nemleges, ne feszegesd tovább a témát, hiszen, akkor még nem áll készen testi együttlétetekre. Mindenképpen beszéljétek meg!

Sok szerencsét és további szép napot!

15 L

2010. aug. 30. 10:48
 18/19 anonim ***** válasza:
na ezt mondom...!!!...am bocs h pont beletaláltam nem azért mondtam!!!...és én azért ilyen erősen mondtam mert itt mindenki azt mondja h nyugottan ha ugy érzitek!!!...de azért gondold meg ezt jobban!!!
2010. aug. 30. 12:45
 19/19 anonim ***** válasza:

Mi a f*sznak kért tanácsot,segítséget,ha utána csak oltogatsz????Gondolkozz már el?Mi alapján mondott te azt bárkire is,hogy sznob,kertén stb. ha nem ismered...Szánalmas vagy.

És hogy milyen következményei lehetnek a szexnek?Nos,sorolom:

-Nem létezik olyan védekezési módszer,amely 100%-os lenne,tehát még ha pl. óvszert használtok is,akkor is teherbe lehet esni.

-Ha más úton védekeztek,nem óvszerrel nemi betegséget is lehet kapni.

És ha védekezés mellett mégis teherbe esik a lány,akkor van igazán nagy gáz.

Választhattok:9hónap múlva világra hozza szerelmetek gyümölcsét és majd a szüleitek nevelik,mert ti még tanultok vagy megy abortuszra,aminek a későbbiekben szintén következményei lehetnek,akár meddővé is válhat a lány.

Mi itt segíteni akarunk és tanácsot adni,úgyhogy ne oltogass itt miket.

15/L

2010. aug. 30. 12:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!