Mit csinaljak szerintetek? :-/ [tobbi lent] elore s koszi a valaszokat. :D
és akkor Neked is kell :D? ebből látszik, milyen gyerekes vagy...tudod mi lesz? a "szerelmed" megb*sz és elhagy, aztán még 3 év múlva is azt fogja mesélgetni, mekkora ribi vagy, már 14 évesen hanyatt lehetett dönteni.
ha ezt akarod, csináld, csak aztán ne essen sz*rul. én szóltam.
Csak én vagyok ekkora segg, hogy nem attól félek, hogy fájni fog-e, hanem hogy el ne szakadjon a gumi például?:D
Amúgy tényleg sok 14 évest megraktak már, mert ők már nagy lányok és amúgy se érti meg őket senki, hogy miért csinálják...
Szia!
Ha szeretitek egymást nyugodtan... Azonban apudnak igaza van, tényleg védekezzetek, mert az járhat következményekkel. Ha továbbra sem vagy biztos abban, mit szeretnél, ne legyél elkeseredve, nincs azzal semmi baj. Ezt kölcsönösen kell akarni. Adj magadnak időt! Ha pedig szeret a srác, akkor ezt meg fogja érteni, és meg fog várni. Remélem tudtam valami hasznosat írni! :) :)
Be ne tegye a lábát egy karton koton nélkül a lakásba ha már ilyen elszántak vagytok!!!!
Apukád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!