Hogy állítsam meg? Mi legyen? Normális válaszokat normálisaktól! (többi lent)
Figyelt kérdés
Már egy hosszú ideje vágyom a sexre!Ha arra a fiúra gondolok akibe szerelmes vagyok egyből elkezd alul bizseregni meg benedvesedni.Ujjazom magam de azt nem sokáig mert elfárad a kezem.Mit csináljak?Nem járok a fiúval.Ez az érzés meg még iskolába is rám jön.2011. máj. 24. 21:19
1/24 MPali válasza:
Ez teljesen normális. Nem kell megállitanod...
2/24 A kérdező kommentje:
De 14 éves vagyok :S. Nem túl korai?Vagy más ennyi időssel is van ilyen?
2011. máj. 24. 21:24
3/24 MPali válasza:
Miért lenne korai?
Szerintem ez tök normális!
4/24 anonim válasza:
A csiklódat "dörzsöld" inkább, attól nem fárad úgy a kezed :D
És semmi baj nincs vele, ettől legalább nem tudsz nemibetegséget kapni, meg nem leszel terhes. Csak kezet moss ujjazás előtt.
5/24 A kérdező kommentje:
utolsó előttieknek köszi és persze az utolsónak is de hozzá tenném még "csikló dörzsölés" szoktam azt is és abba tényleg nem fáradok el...de az már többször volt és most valahogy az ujjazás jön be : )
2011. máj. 24. 21:40
6/24 MPali válasza:
Egyébként, ha váltott kézzel ujjazod magad, akkor nem fárad el a kezed annyira...
7/24 A kérdező kommentje:
áhh oO ez még eszembe sem jutott,köszi^^
2011. máj. 24. 21:54
8/24 MPali válasza:
Nincs mit! :)
Egyébként valami segédeszközt is használhatsz... :)
9/24 anonim válasza:
Ezt a sok feles energiád fordítsd más dolgokra, és akkor majd nem fog a szexen járni az eszed mindig.
10/24 anonim válasza:
Ugyan már! ˝Fordítsd másra a feles energiáidat hablabablablabla˝ Nyugodtan csináld, ez tök normális ebben a korban, velem is volt ilyen. Ez le fog csillapodni valamennyire. Én 21 éves koromig voltam szűz, úgy hogy közben totálisan vágytam a dologra. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!