26 éves vagyok, még szűz, megértik ezt az emberek?
Sehogy ne magyarázd el, de a neveltetésed életre szóló károkat okozott benned.
Szerintem innentől csak pappal kezdj, azok aztán mindent megértenek.
Csomó mindentől megfosztottak Gratulálok!
A 40 évesnek meg szintén, hogy már lassan nyugdíjas korban akar tapasztalatot szerezni.
Köszönöm a válaszokat!
Jól gondoltam, hogy vannak aki megértik, és vannak akik nem, és nem várnának. Néha én is úgy érzem, hogy sok mindenből kimaradok, de néhány válasz erőt adott, még egyszer köszönöm! Remélem mindenkinek sikerül megtalálnia azt, akit keres.
Akinek kell az biztosan megérti. Én tuti nem várnék 5 évnél többet! Egy érzéketlen tuskóval sem feküdnék le egy éjszakára, de azért ennyit várni elég kínzó testileg és lelkileg is...
19/l
Ilyen 20-on felüli szűz lányok kellenének nekem.
Mivel én is az vagyok csak a másik nemet képviselem.
Ha a megjelenéseddel nincs gond nem jelenthet gondot az ismerkedés hacsak nem lelki okai vannak a dolognak mint nálam.
12:11, melyik megyéből írsz? Milyen lelki okai vannak, hogy gondot jelent az ismerkedés?
19/l
Soha ne késő , én például 21 éves pasi vagyok, és neveltetés miatt is meg még nem hozta ugy a sors én is szűz vagyok, legalább azzal a pasival akivel találkozol látja hogy nem vagy könnyen kapható meg kell kűzdeni érted, és meg fog becsülni, ebből lesznek az igazán szép, és tartalmas házasságok, ha meg arra gondol hogy sokan már 26 évesen elvesztették szüzességüket gondolj arra hogy ők velük mi lesz 26 éves korukban , ki lesznek égve
Ugyhogy fel a fejjel és csak keresd az igazit, sok sikert
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!