12 vagyok, nagyon szeretem a barátom, lefeküdjek vele? Tényleg mindenél jobban szeretem, de kicsit félek. ő nagyon akkarja a dolgot.
Figyelt kérdés
?2011. máj. 20. 19:57
11/39 anonim válasza:
12 évesen eszembe nem jutott szexelni.Könyörgöm gyerek vagy!
Nehogy lefeküdj a sráccal csak azért mert erőlteti.Ne légy ostoba.Még ráérsz pasizni...Bőven.
12/39 anonim válasza:
semmiféle képpen,mert később megfogod bánni..eggyáltalán a tested fejlett már erre?
ezt olvasd el ha gondolod: [link]
13/39 anonim válasza:
Ennyi erővel egy 3 éves is baszhatna az oviban ez durva ilyen fiatalon
14/39 anonim válasza:
istenem o.O többször fogsz fa*t fogni mint ajtó kilincset kislány. 14 vagyok és érdekes h még mindig szűz. hűha nagy dolog a fél év. jovan a mai lányok 14 évesen vesztik el. de 12??? bolond vagy? nem akarlak kioktatni. de gondolj bele. 12 évesen nem vagy felkészülve rá. várjá már még min.2-3 évet-.-
15/39 anonim válasza:
12 évesen még nem is menstruáltam, nem hogy szexeltem volna :D Gyerek vagy!!!
16/39 anonim válasza:
14 éves kor alatt büncselekménynek számit, ha lefekszik veled, és börtönbe kerülhet a barátod. Te meg terhes lehetsz akár egyetlen alkalomtól is, egyéb veszélyekröl nem is szólva.
17/39 anonim válasza:
Várj még vele pár évet, hidd el, nem fogod megbánni.
Egyébként meg, ha felötlik benned a kérdés, hogy lefeküdj-e vele, valamint FÉLSZ a szextől, ne tedd. Ez már eleve rossz jel. Ennek érzésből kell jönnie, és ez nyilvánvaló, hogy benned még nincs meg.
18/39 anonim válasza:
És mi van ha ő nagyon akarja vagy úgy gondolja, hogy érettek vagytok? Te még fiatal vagy és félsz(teljes joggal!) Tanuld meg, hogy mindig a saját akaratodból cselekedj! Az első együttlét az egész életed meghatározhatja.
19/39 anonim válasza:
12?Ha a barátod több mint 14 akkor bajba is kerülhet emiatt ugyanis a szex illegális 14 éves kor alatt,nem is véletlenül!
20/39 anonim válasza:
pfff... azért mert csak 12 nem kéne egyeseknek ilyen lekezelően válaszolni... bunkók!
és szerintem ne feküdj le vele
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!