Egy ördögi körbe kerültem. Hogy tudok kimászni belőle?
Szerinted az a nő, aki dugni akar, majd egy szűzzel fog bajlódni?
Nehéz dolog ez...
Jaj, hogy lennél selejt! Bár sokszor én is ezt gondolom magamról...na mindegy, szerintem sem csökkent ez egy ember értékéből. Szerintem ha valaki beléd szeret, akkor nem az fogja érdekelni, hogy szűz vagy-e. Sőt, ez lehet jó pont is. Ne keseredj el.
21/L
Én egyszer voltam szűz fiúval, amikor még én is az voltam. Nem zavarna, ha egy egy szűz fiúval jönnék össze. Az sokkal jobban zavarna, hogy azt gondolod magadról, hogy selejt vagy... :S
23L
De butus vagy! Miért lennél selejt?! Dehogy is! Szerintem büszke lehetsz rá hogy még szűz vagy! És ha lesz barátnőd, nehogy azt hazudd hogy már voltál csajjal, mond meg neki az igazat, teljesen máshogy fog rád nézni, és becsülni fog ez miatt! Nem sok ilyen jó pasi van már sajnos... mindegyik 11-13 évesen ott basznak a disco egyik sarkába.
És csaj olyan csajszinak add oda magad, akit tiszta szívedből SZERETSZ, és ő is szeret. Hidd le, ez nem szégyen, erre büszke lehetsz!
Én 17 éves lány vagyok, 16 évesen vesztettem el a szüzességem egy 19 éves szűz fiúval még mindig szeretjük egymást és együtt vagyunk, nem bántuk meg. Először azt mondta hogy már volt csajjal, nagyon paráztam, de mikor oda kerültünk, elmondta előtte hogy még szűz, nagy kő esett le a szívemről, megnyugodtam, és sokkal jobb volt!
Várd meg az igazit, nem vagy semmivel elkésve! Sok sikert! =) 17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!