Hogy mondjam meg neki, hogy nekem ő az első?
Összejöttem egy nálam idősebb pasival. Régebbbóta ismerjük egymást, de még csak párszor randiztunk, de a múltkor már eljutottunk odáig, hogy majdnem továbbléptünk egy szinttel. Nekem még nem volt senkim, szűz vagyok. Talán kicsit gyors a tempó, de nem bánom, bízom benne, és biztonságban érzem magam vele, tudom nem fogom megbánni ha ő lesz nekem az első. Viszont ő nem tudja, hogy én még szűz vagyok, szeretném neki elmondani, de nem tudom hogyan. Félek, ha megmondom, akkor majd visszavesz a tempóból vagy elmegy a kedve vagy nem is tudom. Szóval fontos nekem és nem szeretném elriasztani ezzel. De mindenképpen szeretném ha tudna róla és nem közben jönne rá.
19/L
Köszi a válaszokat.
Nem attól félek, hogy lelép, mert bevallom, hogy szűz vagyok. Azért na az gáz lenne, akkor nagyon félreismertem volna. Csak nem szeretném ha ráparázna, hogy én szűz vagyok és akkor neki ez mekkora dolog hogy én pont vele akarom elveszíteni meg minden. És hogy esetleg emiatt lelassítana. Meg na hát igen 19 éves szűz lány elég ritka, szal nem tudom mit szól majd hozzá. Főleg, hogy szerintem nem is merült fel benne, hogy én még ennyire kezdő vagyok ilyen téren. Általában jól kijövök a pasikkal, sokan vannak körülöttem, néha flörtölgetek velük, elpoénkodunk, de komolyan egyikkel se jutok semmire. Persze ebből a külvilág annyit lát, hogy van egy csinos, fiatal lány, akit sok pasi vesz körül. De eddig valahogy egyikben sem láttam azt amit benne, nem tudom megmondani mit is pontosan, de valamit amitől komolyan tudom venni, mint férfit. Lényeg hogy fontos nekem és nem szeretném elijeszteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!