Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első randinál hogy jó, ha megbeszélem vele mit fogunk csinálni, vagy inkább legyen meglepetés, mármint mikor találkozunk akkor mondjam, hogy ide vagy oda menjünk? (lent)
Hello!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy első randinál(meg talán a többinél is, úgy általában) nem baj ha elmondom mit terveztem? Mint például, találkozunk, beülünk valahova, kis séta, mozi, majd megint beülünk valahova beszélgetni, és utána hazaviszem. Ezt mondjam el, vagy inkább ne, inkább csak annyit hogy hol találkozunk és utána meg jöjjön a többi, mint egy meglepetés? Vagy ezt jobb lenne megbeszélni, hátha nem ér rá olyan sokáig?
Várom a válaszokat!
Üdv! 19F
Persze értem mire gondolsz, ez oké is, csak ez hogy jobb, ha előtte megbeszéljük, hogy mit is csináljunk, vagy inkább a helyszínen döntsük el?
Meg persze nem is úgy gondoltam, hogy mereven egyből egyik után a másik, hanem csak kényelmesen sétálgatunk, ha éppen elmegyünk valami mellett, akkor esetleg beülünk , ez amúgy is helyzet függő, csak egy olyan kb. tervre gondoltam.Remélem én is érthetően írok.
Amúgy köszi!
A mozi nem ajánlatos kezdezekben. Főleg az első randinál nem! Csak némán ültök és bámultok a sötétben a moziban, amikor még egymást sem ismeritek!
Szerintem hívd el hamburgerezni, kólázni! (kő kóla? )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!