Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Első randinál hogy jó, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első randinál hogy jó, ha megbeszélem vele mit fogunk csinálni, vagy inkább legyen meglepetés, mármint mikor találkozunk akkor mondjam, hogy ide vagy oda menjünk? (lent)

Figyelt kérdés

Hello!

Egy olyan kérdésem lenne, hogy első randinál(meg talán a többinél is, úgy általában) nem baj ha elmondom mit terveztem? Mint például, találkozunk, beülünk valahova, kis séta, mozi, majd megint beülünk valahova beszélgetni, és utána hazaviszem. Ezt mondjam el, vagy inkább ne, inkább csak annyit hogy hol találkozunk és utána meg jöjjön a többi, mint egy meglepetés? Vagy ezt jobb lenne megbeszélni, hátha nem ér rá olyan sokáig?

Várom a válaszokat!

Üdv! 19F

2011. júl. 26. 22:42
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ne úgy add elő, mintha merev beosztásod lenne az egész napról... Lájtosan vezesd be: meddig érsz rá ma? ŐT kérdezd meg először milyen ötleted lenne a mai napra? VAGY Mit szónál ehhez meg ehhez? stb. De az nem jó hogy végeztek vmivel és: na akkor most ide megyünk, na akkor most oda.. remélem érthető:)
2011. júl. 26. 22:48
 2/5 A kérdező kommentje:

Persze értem mire gondolsz, ez oké is, csak ez hogy jobb, ha előtte megbeszéljük, hogy mit is csináljunk, vagy inkább a helyszínen döntsük el?

Meg persze nem is úgy gondoltam, hogy mereven egyből egyik után a másik, hanem csak kényelmesen sétálgatunk, ha éppen elmegyünk valami mellett, akkor esetleg beülünk , ez amúgy is helyzet függő, csak egy olyan kb. tervre gondoltam.Remélem én is érthetően írok.

Amúgy köszi!

2011. júl. 26. 22:57
 3/5 anonim ***** válasza:
sztem elég ha annyit mondasz h moziba mentek és h utána beülhetnétek vhova. mert úgyis ezek a főbb programok. a többi meg ott is jöhet hirtelen ötletként, meg majd látjátok úgyis :)
2011. júl. 26. 23:16
 4/5 anonim ***** válasza:
hát ha tudod h szeret beülni helyekre, mozit setb. aakor sztem tartsad titokban, és add elő spontán h merre mentek. de ez attól is függ, h milyen a személyiséged, mivel ha lány a spontán srácokat szereti és be akarsz neki vágódni akkor úgy intézd és stb. Sztem ne mond el neki, az úgy ütősebb ;) 20/f
2011. júl. 27. 00:19
 5/5 anonim ***** válasza:

A mozi nem ajánlatos kezdezekben. Főleg az első randinál nem! Csak némán ültök és bámultok a sötétben a moziban, amikor még egymást sem ismeritek!

Szerintem hívd el hamburgerezni, kólázni! (kő kóla? )

2013. máj. 23. 23:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!