Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Már nagyon nagy teher nekem...

Már nagyon nagy teher nekem hogy 20 éves leszek, de még szűz vagyok. Egy prosti megoldás lehetne? Jelenleg nincs barátnőm, szóval csak ez jöhet szóba.

Figyelt kérdés
2011. máj. 5. 06:37
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező te mekkora egy szánalmas p*cs vagy xD

Majd ha 30 évesen is ez a szitu akkor oké menj k*rvához na de 20 évesen???Nem vagy normális az tuti!Én is 20 vagyok még szűz de nem siránkozom ezen hanem próbálok ismerkedni és majd összejön!Gondolkozzál már ha lesz egy barátnőd és megkérdezi hogy volt neked az első akkor mit mondasz hogy elmentél egy prostihoz?Ha normális akkor képenröhög és azonnal dob de meg is érdemelnéd!Persze ha ez kell neked és már így eldöntötted ezt akkor csináld azt amit jónak látsz!

2011. máj. 5. 16:49
 32/39 anonim ***** válasza:
82%
Az a gond ezzel a szüzesség dologgal, noha nem vetette fel ezt problémaként a kérdező, hogy a legtöbb lány(tisztelet a kivételnek) elvárja a párjától, hogy teljesítsen az ágyban és szerintem ezt magyarázza pl. az is, hogy a legtöbb fiatal lány/nő idősebb-tapasztaltabb párt keres(ismét tisztelet a kivételnek). Na már most ha te 20+ éves fejjel neki mész a nagyvilágnak, hogy becsajozol aztán mikor oda kerülsz, hogy szex és "hát öö izé én még szűz vagyok" lehet nem dob ki a csaj de ilyenkor sajnos manapság már ez "természetes".
2011. máj. 5. 17:07
 33/39 anonim ***** válasza:
100%
Ha emiatt kidob a nő, akkor jobb is, hogy hamar kiderül a jelleme.
2011. máj. 5. 17:09
 34/39 A kérdező kommentje:

Már 20éves leszek és szűz vagyok, most soha nem lehet tudni, ha most nem teszem meg, akkor benne van az is hogy 30évesen is szűz leszek, már így is annyira zavar, hát akkor hogy zavarna? Amúgy te fiú vagy? Téged hogyhogy nem zavar hogy szűz vagy? Elég rossz ezzel a gondolattal élni szerintem... Ha belegondolsz az összes csaj elveszíti 20éves korára a szüzességét, max olyanok nem akik nem kellenek senkinek, de az ritka...

Ha meg lesz egy barátnőm nyilván nem kötöm az orrára hogy prostival vesztettem el... Amúgy sem most azonnal akarok prostihoz menni, hanem ha több szabad időm lesz.

2011. máj. 5. 17:18
 35/39 anonim ***** válasza:
74%

ma 17:18

"Már 20éves leszek és szűz vagyok, most soha nem lehet tudni, ha most nem teszem meg, akkor benne van az is hogy 30évesen is szűz leszek, már így is annyira zavar, hát akkor hogy zavarna?"

Ja, de még 30 évesen is ott lesz a lehetőség, hogy ha annyira hajt a vágy, akkor elmehetsz egy hivatásoshoz.

Mellesleg, az írásodból nekem úgy jön le, hogy nem vagy te abban 100 %-ig biztos, hogy akarod ezt.

"Amúgy te fiú vagy?"

Igen.

"Téged hogyhogy nem zavar hogy szűz vagy? Elég rossz ezzel a gondolattal élni szerintem..."

Egészen egyszerűen nem így fogom fel. Nem azon van a hansúly, hogy "jajj, szűz vagyok". Természetesen, hiányzik, hogy egy lánnyal úgy is együtt legyek, de maga a lány ölelése, szeretete hiányzik. Az azzal járó boldogság, nem pedig a technikai része a dolognak. Boldogásgot meg prostituált úgysem tudna adni.

"Ha meg lesz egy barátnőm nyilván nem kötöm az orrára hogy prostival vesztettem el..."

A dolog mindig akkor derülnek ki, amikor a legjobban nem kellene, hogy kiderüljenek. És nekem sem kellene olyan nő, aki fizetett azért, hogy elveszíthesse a szüzességét.

Amúgy meg: nem tartom tisztességesnek eltitkolni a saját leendő párom elől a dolgokat. Tehát ha szeret, szeressen azért, aki vagyok, a múltammal együtt, vagy sehogy.

"Amúgy sem most azonnal akarok prostihoz menni, hanem ha több szabad időm lesz."

Ha több szabadidőd lesz majd, akkor udvarolhatnál akár lányoknak is.

2011. máj. 5. 17:28
 36/39 A kérdező kommentje:

"Mellesleg, az írásodból nekem úgy jön le, hogy nem vagy te abban 100 %-ig biztos, hogy akarod ezt."

Igen mert nyilván szerelemre van szükségem, nem csak d.gásra, de ezzel a dologgal így egy-kettőre elveszíthetném.

"Egészen egyszerűen nem így fogom fel. Nem azon van a hansúly, hogy "jajj, szűz vagyok". Természetesen, hiányzik, hogy egy lánnyal úgy is együtt legyek, de maga a lány ölelése, szeretete hiányzik. Az azzal járó boldogság, nem pedig a technikai része a dolognak. Boldogásgot meg prostituált úgysem tudna adni."

Nekem is hiányzik nagyon, sajnos nem sok embert engedek közel magamhoz, meg akit megkaphatnék az nem kell. Pedig nincsenek nagy igényeim, nem kell hogy egy nagyon szép csaj legyen.

"A dolog mindig akkor derülnek ki, amikor a legjobban nem kellene, hogy kiderüljenek. És nekem sem kellene olyan nő, aki fizetett azért, hogy elveszíthesse a szüzességét."

Jó de ez akkor sem derülne ki sehogy, mellesleg egy csaj könnyedén talál egy párt, egy fiúnak sokkal nehezebb...

"Amúgy meg: nem tartom tisztességesnek eltitkolni a saját leendő párom elől a dolgokat. Tehát ha szeret, szeressen azért, aki vagyok, a múltammal együtt, vagy sehogy."

Én amit nem tartom jó ötletnek h elmondjam valakinek, azt nem is mondom el senkinek, vannak saját dolgai az embernek...

"Ha több szabadidőd lesz majd, akkor udvarolhatnál akár lányoknak is."

Megpróbáltam már nem egyszer, olyannak meg nem fogok udvarolni aki iránt semmit nem érzek.

2011. máj. 5. 18:10
 37/39 anonim ***** válasza:
Ha ez teher számodra,komplexusokat okoz,akkor lehet,hogy még segíthet is,nagyobb lesz az nbizalmad,kicsit összeszeded magad és máris jobb leszel a nőknél.
2011. máj. 5. 21:43
 38/39 anonim ***** válasza:
100%
Az a baj, hogy ma már trend lett abból, hogy kötelező mindenkinek tízen-akárhány évesen kefélnie, emiatt boldog-boldogtalan görcsösen próbál összefeküdni fűvel-fával, hogy meglegyen. Emiatt sok huszonéves depresszióba esik, ha még nem esett át az egészen. Pedig nem kéne. Nem lesz semmi halálos betegséged ha kicsit tovább várakozol, ellenben a prostitól összeszedhetsz millió féle STD-t. Könyörgöm, ne ragaszkodjunk már annyira szolgaian a hülyébbnél-hülyébb divatokhoz.
2011. máj. 6. 22:27
 39/39 anonim ***** válasza:
100%

22:27

Ott a pont:)

16:49 voltam:)

2011. máj. 6. 23:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!