Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Nem tudom mit tegyek. Van egy...

Nem tudom mit tegyek. Van egy 21 éves barátom és több mint egy éve együtt vagyunk. Én 16 vagyok. Még nem feküdtünk le. Hozzam szóba? Hogy csináljam? Én késznek érzem magam.

Figyelt kérdés

Nagyon szeretem és ő is engem. Még nem feküdtünk le, pettinging jutottunk. Nem vok előtte szégyenlős. Igazából nem tom mit akar mert még egyzser nem hozta szóba vagy utalt rá h szeretné. Én még szűz vok.

Sokat vok náluk sokat vunk kettesben voltunk már kirándulni is 2-3 napra együtt. Most os tervezzük h elmeünk vhova.

2009. máj. 6. 22:29
1 2 3
 1/28 anonim válasza:
79%
Elég furcsa hogy ey 21 éves fiu nem kezdeményezett még 3 oka lehet 1.papucs férfi 2.még szüz ,3. tiszteletben tart pl ha nemrég vagytok eggyüt .Szerintem mikor pettingeltek húzz neki fel óvszer onnan már levágja mivan azt mehet az akcio vagy mónd el neki mit szeretnél .
2009. máj. 6. 22:42
 2/28 anonim válasza:
89%

fogd meg és a következö pettingnél simán miközben csináljátok nem is kell szóba hozni csak mond neki h lazuljon el és te pedig csináld... ülj bele vagy ahogy szeretnéd. ha nem vagy szégyenlös akkor simán menni fog ne izgulj semmit nem fog rrá mondani egyépként meg ha 21 akkor azért nem hozza szóba mert arra vár h te hozzad szóba hidd el ez az én barátnömnél is igyvolt

és boccs a kifejezésért

szerintem menni fog hidd el nem vesztesz vele semmit

2009. máj. 6. 22:44
 3/28 anonim ***** válasza:
52%
Amikor én 16 éves voltam, az osztálytársnőim még csak a tanulásra koncentráltak, és mi is.
2009. máj. 6. 22:57
 4/28 anonim ***** válasza:
35%
Még jó, hogy csak a 14 éven alulival büntetik! Szivi4 Fürödj meg hideg - nem jéghideg, de elég hűvös - vízben, és lehiggadsz. Azt meg nem kell erőltetni, mint tudod a nőknek csak 9 százaléka élvezi igazán!
2009. máj. 6. 23:00
 5/28 A kérdező kommentje:
Tanácsot kértem nem leb@szást. Ha egy 12-13 éves gyerek írná szerintem az más. Szerelmes vagyok. És sztem ez az oldal pont azért van h megmerjünk olyan dolgokat kérdezni amit esetleg ismerősünktől nem és tanácsokat várunk nem pedig leb@szást.
2009. máj. 6. 23:10
 6/28 anonim ***** válasza:
100%

Én azt mondanám, hogy először tanulj meg rendesen magyarul.

Ha ez már sikerült, akkor ezzel együtt megtanulod azt is, ami egy felelős élethez kell - és akkor már nem kell kérdezned ezt a kérdést sem.

Ha már tudsz magyarul, csak lusta vagy - akkor pedig tanuld meg a lustaságod legyőzni. Akár egy ilyen kérdés erejéig is - de kérés nélkül, magadtól. Tudod: nem mindegy, hogy milyen képet mutat magáról az ember. Lehet, hogy a fiúd is ezért nem gondolt még rá: ezzel a hozzáállással a korodnál igencsak fiatalabbnak tűnsz.

2009. máj. 7. 00:53
 7/28 anonim válasza:
69%
kérdezd ki apád véleményét erről.
2009. máj. 7. 02:09
 8/28 anonim ***** válasza:
100%
23:00 Velem ellentétben ORDENÁRÉ vagy, igenis, én tanácsot adtam. (A helyesírása nem ismertem felhívni a figyelmedet.) Modortalan és pimasz voltál, de legalább azt sikerült megállapítani, hogy intellektuálisan értelen vagy a szexre. (Nemcsak kifejlett nemi szervek kellenek a szeretkezéshez, szellemi érettség is.) De mivel a konokságot is sikerült megállapítani, felesleges volt kérdezned bármit. Csinálj, amit akarsz!!! Fekükdj le a 21 éves barátoddal minél előbb. Legyél terhes, szüld meg, és viseld egy életen át, hogy ilyen izgága voltál!
2009. máj. 7. 07:12
 9/28 anonim ***** válasza:
100%

"Igazából nem tom mit akar mert még egyzser nem hozta szóba vagy utalt rá h szeretné."

Az egy év alatt még nem utalt rá?Gondolkozz el rajta, hogy miért...Egy papucs férfi, vagy, aki tiszteletben tart is rákérdez idővel a szexre!

Lehet, hogy neki nem is hiányzik a szex, mivel megkapja mástól. De ez csak az én véleményem, mivel eléggé furcsa, hogy egy év alatt nem akarta és nem is hozta fel a témát nagyon...

De úgyis azt fogod csinálni, amit akarsz...

L, 18

2009. máj. 7. 07:20
 10/28 anonim ***** válasza:
75%
Mássz rá és kész. Én örülnék neki.
2009. máj. 7. 07:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!