Nem tudom mit tegyek. Van egy 21 éves barátom és több mint egy éve együtt vagyunk. Én 16 vagyok. Még nem feküdtünk le. Hozzam szóba? Hogy csináljam? Én késznek érzem magam.
Nagyon szeretem és ő is engem. Még nem feküdtünk le, pettinging jutottunk. Nem vok előtte szégyenlős. Igazából nem tom mit akar mert még egyzser nem hozta szóba vagy utalt rá h szeretné. Én még szűz vok.
Sokat vok náluk sokat vunk kettesben voltunk már kirándulni is 2-3 napra együtt. Most os tervezzük h elmeünk vhova.
fogd meg és a következö pettingnél simán miközben csináljátok nem is kell szóba hozni csak mond neki h lazuljon el és te pedig csináld... ülj bele vagy ahogy szeretnéd. ha nem vagy szégyenlös akkor simán menni fog ne izgulj semmit nem fog rrá mondani egyépként meg ha 21 akkor azért nem hozza szóba mert arra vár h te hozzad szóba hidd el ez az én barátnömnél is igyvolt
és boccs a kifejezésért
szerintem menni fog hidd el nem vesztesz vele semmit
Én azt mondanám, hogy először tanulj meg rendesen magyarul.
Ha ez már sikerült, akkor ezzel együtt megtanulod azt is, ami egy felelős élethez kell - és akkor már nem kell kérdezned ezt a kérdést sem.
Ha már tudsz magyarul, csak lusta vagy - akkor pedig tanuld meg a lustaságod legyőzni. Akár egy ilyen kérdés erejéig is - de kérés nélkül, magadtól. Tudod: nem mindegy, hogy milyen képet mutat magáról az ember. Lehet, hogy a fiúd is ezért nem gondolt még rá: ezzel a hozzáállással a korodnál igencsak fiatalabbnak tűnsz.
"Igazából nem tom mit akar mert még egyzser nem hozta szóba vagy utalt rá h szeretné."
Az egy év alatt még nem utalt rá?Gondolkozz el rajta, hogy miért...Egy papucs férfi, vagy, aki tiszteletben tart is rákérdez idővel a szexre!
Lehet, hogy neki nem is hiányzik a szex, mivel megkapja mástól. De ez csak az én véleményem, mivel eléggé furcsa, hogy egy év alatt nem akarta és nem is hozta fel a témát nagyon...
De úgyis azt fogod csinálni, amit akarsz...
L, 18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!