Nem tudom mit tegyek. Van egy 21 éves barátom és több mint egy éve együtt vagyunk. Én 16 vagyok. Még nem feküdtünk le. Hozzam szóba? Hogy csináljam? Én késznek érzem magam.
Nagyon szeretem és ő is engem. Még nem feküdtünk le, pettinging jutottunk. Nem vok előtte szégyenlős. Igazából nem tom mit akar mert még egyzser nem hozta szóba vagy utalt rá h szeretné. Én még szűz vok.
Sokat vok náluk sokat vunk kettesben voltunk már kirándulni is 2-3 napra együtt. Most os tervezzük h elmeünk vhova.
Jaj,remélem azt nem írta valamelyik válaszoló komolyan,hogy mi van ha a srác még nem akarja..egy 21 éves felnőtt férfi biztos marha nagy traumának érzené ha a barátnője ráülne végre 1 év után..:-D
A kérdezőnek: legyél egyenes,az a legcélravezetőbb
nah figyu ne hallgass rájuk 16 vagyok
barátom 21 lassan 22 és 5 hónap után feküdtünk le közös megeggyezés alapján.
pettingek tömkelege után még midíg együtt vagyunk.
mond meg neki: h. nagyon szeretlek, és ha te is akarod, én készen állok rá.
ha megkérdezi, h. hmire, akkor hagys az egészet, mert ő nem akar téged még úgy(bár ezt kétlem, mert engem akart a párom, és tartóztatta magát, amíg csak akartam)(első voltam neki, ő is nekem)
ne félj 21 éves érett férfi, és bizony már neki is vannak(elméletileg) vágyai, elvárásai, biztos nem mondaná azt h. nem
ÉN NAGYON SZURKOLOK NEKED, ÉS SOK SIKERT!!!:)
Most kajak miért oltjátok be szegény csajt? Nem ír helyesen? Nabumm... 16évesen el akarja veszteni? Nabumm...
Nem teherbe esni akar.. ha meg valaki 21éves van annyi esze hogy húz gumit. Persze ha szűz akkor nem kell elvárni ilyesmit. De "illendő" lenne azért a fiúnak kezdeményezni.
Ismerek nem egy olyan lányt aki 16évesen már...
Tehát ne hallgass rájuk, valószínűleg akad néhány embernek itt 16éves vagy fiatalabb gyermeke és abból indulnak ki hogy nekik hogy esne ha a drága pici lányukat nyársra húznák. Szóval, ha értett vagy rá lelkileg. És TÉNYLEG vele akarod elveszteni akkor legközelebbi együttalvásnál csak ülj rá, és kezd vetkőztetni ha nem gyps érteni fogja. Másrészt.. ha a szüleid engedik hogy ott aludj napokig vélhetőleg már berendezkedett a lelkük arra hogy bizony megtörtént már a dolog. 1 évig nagyon ritkán várnak. Szóval, csak nyugi:)
Mbi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!