Nem tudom mit tegyek. Van egy 21 éves barátom és több
mint egy éve együtt vagyunk. Én 16 vagyok. Még nem
feküdtünk le. Hozzam szóba? Hogy csináljam? Én késznek
érzem magam.
Figyelt kérdés
Nagyon szeretem és ő is engem. Még nem feküdtünk le, pettinging jutottunk. Nem vok előtte szégyenlős. Igazából nem tom mit akar mert még egyzser nem hozta szóba vagy utalt rá h szeretné. Én még szűz vok.
Sokat vok náluk sokat vunk kettesben voltunk már kirándulni is 2-3 napra együtt. Most os tervezzük h elmeünk vhova.
Szerintem egyáltalán nem papucs a barátod,sőt...!Nagyon rendes.Valószínűleg Ő is azt gondolja,h még fiatal vagy,és nem akar Téged sürgetni,de ha kezdeményezel biztosan örülni fog:)
Sok sikert!:)
2009. máj. 7. 09:20
12/28 anonim válasza:
Hogy kerül a történetbe az öntöttvasból készült, tradicionális dél-kelet-ázsiai főzőedény? (t.i. VOK)
2009. máj. 7. 09:30
13/28 anonim válasza:
Hogy mit tegyél? Nem mindegy, hogy mi 40 feletti generáció mit válaszolunk? Levelezgetés helyett készülj a Pásztorórára. Persze suli után, és nem helyett!!
2009. máj. 7. 09:32
14/28 anonim válasza:
Hogy hogy csináljad? Még azt sem tudod? Akkor miért akarod annyira csinálni??
2009. máj. 7. 09:33
15/28 anonim válasza:
Ne cikizd a gyereket! A felnőtt barát úgyis biztosan tudja!
2009. máj. 7. 09:35
16/28 anonim válasza:
Szerintem ne adjunk tanácsot az ifjú hölgynek. (SE pro se kontra!) Minden attól függ, hogy milyen a családi háttér!
2009. máj. 7. 09:37
17/28 anonim válasza:
Lehet, hogy maradi vagyok, de itt mégis csak szüzesség elvesztéséről van szó, ami többet érdemel némi "egyszer csak ülj bele" dolognál. Nálam is ugyan ez volt a szitu én meg beszéltem a párommal és nagyon jól sült el a dolog. És ha ő még nem akarja, te meg csak "ráülsz"? Szerintem, meg amúgy se működne ebben a formátumban. Most te akarod elvenni a szüzességed, vagy azt akarod h a párod tegye? BEszélj vele mindenképp!
2009. máj. 7. 09:55
18/28 anonim válasza:
Nálunk korban hasonló a felállás és már nagyon sokszor szóba került köztünk de megbeszéltük h amíg nem akarom akk nem kell :P
egyáltalán már azt tod h szűz-e v sem?
ha már nem szűz,nem akarlak kétségbe ejteni de lehet h másnál keresi a testi örömeket :S
szal sztem ezt minnél elöbb tisztázni kellene,de mindenképp beszéljétek meg és ha úgy döntötök h igen,itt van az a pár nap akk használjátok ki.
V csak egyszerűen mikor hozzátok mentek romantikusan gyerta,rózsaszirom az ágyig,esetleg közös zuhany akk sztem már tudni fogja h mit is akarsz jah és az éjjelire készíts ki egy csomag óvszert
Sok sikert!
pusy
2009. máj. 7. 10:00
19/28 anonim válasza:
9:55-nek. Én is maradi /férfi/ vagyok. Jóindulatú tanácsot adtam a fiatal versenyzőnek, amire durva választ kaptam és lepontozást. Neki a szűzesség nemhogy nem szent, nem is gondolkodás tárgya. Viszket Neki, és kész. Az Ő dolga.
2009. máj. 7. 10:28
20/28 anonim válasza:
Hát figyelj ahogy gondolod, de amúgy lehet azért nem hozta szóba, mert azt várta, hogy te hozd szóba, esetleg tart tőle h mit szólnál hozzá ha szóba hozta volna.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!