Már nagyon nagy teher nekem hogy 20 éves leszek, de még szűz vagyok. Egy prosti megoldás lehetne? Jelenleg nincs barátnőm, szóval csak ez jöhet szóba.
8 válaszból csak nyolcadjára írod le hogy teher.
Én is 20 évesen vesztettem el és nem kellett addig a napig sem a hierarchiában való túlélésért küzdenem.
Egyszerűen adj lejjebb az igényeidből. Kb. 17-18 éves koromig én is csak a csajok 10-20%-át, az igazi topmodell kinézetűeket vettem észre és nem is történt semmi.
Az meg mi hogy jelenleg nincs barátnőd, úgyhogy csak olyan csaj jöhet számításba?
Olyan korban vagy, hogyha megismerkedsz egy korodbeli lánnyal, akkor vele 1-2 héten belül is lefeküdhettek simán és ehhez sem kell alfahímnek lenni.
jó de jelenleg úgy tűnik h még 20éves korom után is szűz leszek, és teher de nemtom elmagyarázni miért.
Am a top modell csajok pont h nem jönnek be, nem nagyok az igényeim, csak akik iránt éreznék valamit, azoknak nem kellek.
hát legalább valaki megért. :)
gumit mindenképp használok majd.
Itt nyavalyogsz ahelyett hogy normális ember módjára élnél. Ha nem lennének extra igényeid, akkor lenne olyan aki szeretne téged. Gondolom nem lehetsz helyes ha már 20évesen még nem jött össze -_- pff.
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!