Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Már nagyon nagy teher nekem...

Már nagyon nagy teher nekem hogy 20 éves leszek, de még szűz vagyok. Egy prosti megoldás lehetne? Jelenleg nincs barátnőm, szóval csak ez jöhet szóba.

Figyelt kérdés
2011. máj. 5. 06:37
1 2 3 4
 11/39 A kérdező kommentje:
nekem már mind1 csak elveszítsem, és akkor a teher se lenne ekkora. Én am sem hiszek az ilyenekben h jobb elveszíteni egy olyannal akit szeretek. Szóval a prosti nekem erre megfelelne.
2011. máj. 5. 10:11
 12/39 kovpet ***** válasza:
40%
08:03: 17 éves szűz lányként abban reménykedsz, hogy a srác elkap valamit? Nem írom le, hogy mit gondolok rólad, mert sokat kellene csillagozni a trágárságszűrő miatt.
2011. máj. 5. 10:24
 13/39 anonim ***** válasza:
60%

8 válaszból csak nyolcadjára írod le hogy teher.

Én is 20 évesen vesztettem el és nem kellett addig a napig sem a hierarchiában való túlélésért küzdenem.

Egyszerűen adj lejjebb az igényeidből. Kb. 17-18 éves koromig én is csak a csajok 10-20%-át, az igazi topmodell kinézetűeket vettem észre és nem is történt semmi.

Az meg mi hogy jelenleg nincs barátnőd, úgyhogy csak olyan csaj jöhet számításba?

Olyan korban vagy, hogyha megismerkedsz egy korodbeli lánnyal, akkor vele 1-2 héten belül is lefeküdhettek simán és ehhez sem kell alfahímnek lenni.

2011. máj. 5. 11:24
 14/39 A kérdező kommentje:

jó de jelenleg úgy tűnik h még 20éves korom után is szűz leszek, és teher de nemtom elmagyarázni miért.

Am a top modell csajok pont h nem jönnek be, nem nagyok az igényeim, csak akik iránt éreznék valamit, azoknak nem kellek.

2011. máj. 5. 11:44
 15/39 anonim válasza:
80%
Ha úgy érzed akkor tedd meg.Szerintem nincs benne semmi, ha egy olyan lányhoz mész.De mindenképp használj gumit!
2011. máj. 5. 12:29
 16/39 A kérdező kommentje:

hát legalább valaki megért. :)

gumit mindenképp használok majd.

2011. máj. 5. 12:50
 17/39 anonim ***** válasza:
32%
Ha úgy érzed, ez valamennyi tapasztalatot adna és növelné az önbizalmad, meg pénzed is van rá, akkor miért ne tehetnéd meg? Csak tényleg használj gumit, nehogy elkapj valamit. Maximum ha lesz később egy barátnőd, akkor nem kell az első randin eldicsekedni, hogy hol vesztetted el a szüzességed. :)
2011. máj. 5. 13:13
 18/39 A kérdező kommentje:
ezt nem is terveztem, lehet nem is dicsekednék neki el vele :)
2011. máj. 5. 13:16
 19/39 anonim ***** válasza:
Nem jelentene megoldást.
2011. máj. 5. 13:46
 20/39 anonim ***** válasza:
34%

Itt nyavalyogsz ahelyett hogy normális ember módjára élnél. Ha nem lennének extra igényeid, akkor lenne olyan aki szeretne téged. Gondolom nem lehetsz helyes ha már 20évesen még nem jött össze -_- pff.

17/L

2011. máj. 5. 13:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!