Már nagyon nagy teher nekem hogy 20 éves leszek, de még szűz vagyok. Egy prosti megoldás lehetne? Jelenleg nincs barátnőm, szóval csak ez jöhet szóba.
nincs semmi extra igényem, sőt azt mondják nem is a legszebb lányok tetszenek nekem, csak olyat fogok ki, akinek más kell. Képzeld egy szép csajt dobtam egy ilyen miatt...
Személyeskedést meg mellőzd...
Az baromság, hogy ez nem megoldás, hisz ha maga a szüzességed a problémád forrása azt ugyan mindegy milyen csajnál de ha elveszted elmúlik. Teherként amúgy mire gondolsz? Arra, hogy szűz volnál 20évesen és ha összejönnél egy lánnyal akkor ott gond lenne, vagy valami más ok miatt?
Mellesleg-sajnos én is hasonló cipőben járok, noha én még csak most lettem 19 de remélem az egyetemen találkozom valami rokonszenves nőneművel :P Szóval szerintem ha csak el akarod veszíteni akkor menj nyugodtan.
Annyit még ezzel kapcsolatban, hogy a két 17éves csaj véleménye nem mérvadó, már akik leszóltak. Csajok szempontjából szerintem ez teljesen más, hisz legalábbis ezen életkorban (már 15-20 körül, későbbről nem tudom) egy lánynak könnyebb fiút találni akár erre akár egy szimpla párkapcsolatra...szóval..
Attól, hogy lefekszel egy k.rvával még ugyanúgy szűz maradsz. Már amennyire szűznek lehet nevezni egy fiút...
Az igazi tűzkeresztségen akkor fogsz átesni, ha azzal szexelsz, akit szeretsz és akkor az már szeretkezés lesz és nem szex. Mivel szexelni bárki tud, a 15 évesek is mostanában már. :)
"A kérdező kommentje:
ezzel én is így vagyok, nekem nem azért kell valaki mert szép"
Hanem miért?
Mellesleg, szerintem te csak azt hiszed, hogy a problémád forrása a szüzességed. Mert ha nem lennél az, akkor mi változna?
"Hanem miért?
Mellesleg, szerintem te csak azt hiszed, hogy a problémád forrása a szüzességed. Mert ha nem lennél az, akkor mi változna?"
A szépség másodlagos, elsősorban egy szerethető ember legyen, akiben megtalálom az igaz szerelmet, most akár kinézhet úgyis mint egy istennő ha nem vagyok vele boldog, akkor nem ér semmit.
Nem ha nem lennék szűz, akkor megszűnne ez a teher, most nem tudom elmagyarázni miért van ez a teher, de ha nem lennék szűz elmúlna.
ma 15:43
"A szépség másodlagos, elsősorban egy szerethető ember legyen, akiben megtalálom az igaz szerelmet, most akár kinézhet úgyis mint egy istennő ha nem vagyok vele boldog, akkor nem ér semmit."
Értem.
"Nem ha nem lennék szűz, akkor megszűnne ez a teher, most nem tudom elmagyarázni miért van ez a teher, de ha nem lennék szűz elmúlna."
Ezt meg nem hiszem el. Honnan ered ez a teher? Te támasztod saját magad felé?
Ne hagyd, hogy az ilyen elvarázsolt emberek, akik rószaszín szemüvegen keresztül nézik a világot, beléd tuszkolják a hülyeségeiket. Értem ezalatt ezeket a dumákat: "Prostit nem ajánlanám, inkább szedj fel egy normális csajt.", "Olyannal szexelj, akit te is szeretsz." stb.
Te életed, te döntésed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!