Hány cm-s pénisztől vesztem el a szüzességem?
ha pl a te pinád nagyon szűk lenne és téged kinevetnélek akkor neked nem estne jól
de az ilyen természet mint a tied ez már boccs de siralmas
"Én tudok:D egyszer volt egy barátom...15 éves volt és lehuzta a gatyáját...kicsit elámultam. kb 2 cm-s volt a kukija( de szóóó szerint) és 1 cm vastag xD kb miután hazamentem sirtam a röhögéstöl:)"
Lehet 2 centi volt neki, de ha felállt volna akkor átnyomta volna a tarkódon XD
az elöttem szólókoz: Ti nevetségesek vagytok..XD én vagyok 15 éves 5 cm vastag és 20 cm hosszu..és eggyátalán nem tartom nagynak..ilyen pont jonak...de hogy ezek a minipéniszek..XD azért fogalmaztam igy mert nem enegedtek volna irni-.- valami nevetséges..XD és ez nem kortol függ..nem a csajt kell szidni hogy miért röhög rajta...Mert akik csuflják azok azért csufolják mert nekik is kicsi és ugymond véggyük meg a hozzám hasnolokat:D Nincs vele baj hogy kicsi..De legalább ne irnád le..XD
Nah üdv csajszi:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!