Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Hány cm-s pénisztől vesztem...

Hány cm-s pénisztől vesztem el a szüzességem?

Figyelt kérdés
2009. márc. 6. 19:47
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
81%

jajjstenem...

ez főleg a válaszadóknak szól.

Mivel nem mindenki egyforma, ezért nem mindenkinek ugyanolyan tág a vaginája illetve a hosszúságuk sem egyezik (ezért pl. egy 20 cm-es pénisz elég kevés kivételes lányba fér bele), ergó a szűzhártya is mindenkinél máshol keresendő. Mindenesetre 10 cm alatt van bőven, tehát egy minimális nagyságú pénisztől is elvesztheted.

DE!!

Nem mindenkinek van szűzhártyája, és baromság, hogy nem szakad át az első együttléttől, ha éppen az illetőnek van.

Lehet, hogy szűzhártya nélkül születtél, a sportok elvékonyították, vagy alapból is kevés volt. A szűzhártya amúgy sem egy fal, észre se nagyon veszed, ha elszakad, hisz könnyen megeshet. A szűzártya repedezett, halványrózsaszín, magadnak tudok ellenőrizni a tükörben.

De szűz akkortól nem vagy, ha egy pénisz/egyéb tárgy már benned járt (van akitől csak a barátja péniszétől számítja). A legtöbb nőnek az első szülés után szakad le a maradék hártya teljesen.

2009. márc. 6. 20:02
 12/25 anonim ***** válasza:
84%

A barátodhoz:

Nyugalmi állapotban a legtöbb fiú pénisze elég nevetségesen kicsinek tűnik, ezért csak merev állapotukban szabad mérni. Másrészt van egy tippem, hogy nem tudod mennyi az a 2 cm... nézd meg vonalzón,a lányok sokszor tévednek.

2009. márc. 6. 20:03
 13/25 anonim ***** válasza:
70%
És mi olyan vicces azon ha nyugis állapotban 2 cm-s volt neki? Mekkora legyen? 15 cm, állva meg 30?? Pfff...
2009. márc. 6. 20:04
 14/25 A kérdező kommentje:
Hát mivel kb nem ti láttátok ezért elhiszem hogy hihetetlen. Én igen is tudom mennyi 2 cm-er és hidd el hogy akkora volt. és amugy ha te láttálll volna ilyet fogadok hogy rröhögtél volna...
2009. márc. 6. 20:08
 15/25 anonim ***** válasza:
82%

Nem hinném, hogy ez különösebben vicces.

Ha pl. a barátomnak megmutatom, hogy az egyik kisajkam nagyobb a másiknál, vagy nem épp két dinnye a mellem, nem értékelnem, ha kiröhögne.

2009. márc. 6. 20:10
 16/25 anonim ***** válasza:
94%

hmmm... most megmértem ennek a kérdésnek a hatására:

abszolút nyugalmi állapotban van: hossz 5 cm.

nem nyugalmiban: hossz 18cm

Most akkor nevetséges vagyok? Nevessünk együtt!

2009. márc. 6. 20:42
 17/25 anonim válasza:
95%
A pénisz mérete merev állapotban számít csak hogy tisztában legyél vele. A kár 5szörösére is megnőhet és 2 fajta pénisz van a vér és a hús. A vérpénisz nem merev állapotban kicsi és többszörösére megnő merevedéskor. A húspénisz pedig csak megkeményedik...
2009. márc. 6. 20:56
 18/25 anonim ***** válasza:
82%

Inkább te még ne nagyon feszegesd ezt a témát, ha ilyen alapveto dolgokat nem tudsz!

Amúgy minden méretutol átszakad...

Princess

2009. márc. 6. 21:15
 19/25 anonim ***** válasza:
92%

Amíg neked nevetséges a pénisz méret, addig elég gyerek vagy még...Atyám...Nem csoda, ha egyes pasiknak péniszkomplexusai vannak, ha kinevetik a tudatlan kislányok.

Nem az a lényeg, hogy ernyedten mekkora, hanem az, hogy mereven. És igen...a vérpénisz 2-5 cm ernyedten, de mereven többszöröse...Gondolom ezzel újdonságot közöltünk veled. Akkor nézném meg a képed, amikor a 2 cm-es vérpéniszből a szemed láttára válik 20 cm-essé, mit szólnál hozzá? Vajon az is vicces lenne számodra?

2009. márc. 6. 21:32
 20/25 anonim ***** válasza:
92%
Hát egyetértek az előttem szólókkal... Akkor mit szólnál, ha neked meg mondjuk nem lenne melled és kiröhögnének? Szerintem várj még egy kicsit amíg ilyeneken gondolkozol... Amúgy lány voltam szóval nem valami felbőszült pasi...:D
2009. márc. 7. 02:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!