Hány cm-s pénisztől vesztem el a szüzességem?
Figyelt kérdés
2009. márc. 6. 19:47
1/25 anonim válasza:
1mm-estől is... :D Tök mindegy mekkora, ha 1 mm-nyire is benned járt, már nem vagy szűz.
3/25 A kérdező kommentje:
Jó igaz rosszul tettem fel a kérdést:D:D Szóval hány cm-től szakad át a szűzhártyám?:)
2009. márc. 6. 19:50
4/25 anonim válasza:
Attól függ, hogy milyen. Valakinek olyan tág, hogy sohasem kell "szakadnia", van ekinek az első tampontól átszakad. Ez attól függ, neked milyen van.
5/25 anonim válasza:
lehet hogy at sem szakad az elso egyutlettol ... nem lehet megmondani ... de ujjazastol is atszakadhat... vagy sparga ... stb.
6/25 anonim válasza:
Én úgy gondolom nem létezik olyan kicsi pénisz, amitől nem szakad át a szűzhártyád... 1 cm vastagságú péniszről tud valaki??
7/25 A kérdező kommentje:
Én tudok:D egyszer volt egy barátom...15 éves volt és lehuzta a gatyáját...kicsit elámultam. kb 2 cm-s volt a kukija( de szóóó szerint) és 1 cm vastag xD kb miután hazamentem sirtam a röhögéstöl:)
2009. márc. 6. 19:57
9/25 anonim válasza:
A szűzhártya a hüvelynyílásnál van. Szóval elég kicsitől is átszakadhat.
10/25 A kérdező kommentje:
ömm nem nem állt neki:) amugy köszönöm az eddigi válaszokat
2009. márc. 6. 20:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!