Elveszítsem a szüzességem egy ismeretlennel?
huu te lany mintha a szajambol vetted volna ki a kerdest...
En kb ugyanezen problemakkal kuzdok. Egy rendes, kedves lany vagyok soha nem csaltam meg senkit, es probaltam mindenkit emberkent kezelni, ha erted, tehat nem hulyere menni, s meg akkor is elbeszelgetni ha nem akarok smemit s elmagyarazni h miert, h ne legyek en is hulye ribancnak bealitva, mert nem vagyok az.
A fiuk ezt ugy veszik h rendes ez a lany, de viszont nem jelentesz nekik kihivast. Nem voltam igazan szerelmes soha, mert vmiert nem kaartak kozel engedni magukhoz. Ha ereztem is vmit akkor is csak oszetortek a szivem.
Mindezekbol valosiznuleg rajottel, hogy szuz is vagyok, ami egyre kellemetlenebb nekem mert lassan 20 leszek.
Persze lehet mondani h majd eljon az igazi stb. s meg lehet is igaz, de az nem jelenti az h az ilyenkenek jo ha 32 eves korunkig szuzek maradunk varva az igazira. Nekem az elmult napokba(veletlenul vagy a sors akarta igy) volt alkalmam pettingelni egy pasival, es mit mondjak megmozgatta a fantaziam. Persze ez a pasi kijelentette h nem akar tolem semmit, de nem hagytam volna ki mert irto jo pasi.
Lehet kicsit hosszu mese de anyi mindent akarok irni. Az eset utan, egyre jobban bennem van h muszlay kiprobaljam, mar nem varhatok tovabb. H miert? Mivel lesz jobb az igazimnak ha 24 evesen teszem fel meg szuz vagyok s nem tudok normalisan vele szerelmeskedni.
Legvegul...
fontold meg jol h kivel, eloszor probalj csak pettingelni bar azt lehet h mar probaltad. Vagy egy kerdes, voltal mar legalab felmeztelenul pasi ellott? Szoval mindenkepp fontold meg a dontesed, es nem kell feltetlenul hinni az igazival de jo lesz meseben. Ismerek olyant, aki szerelmesen vesztette el, es megse emlekszik jol vissza ra.
U.I.: (amit en is vallok) Senki se igerte, hogy ez egy tokeletes vilag! (a lenyeg az h a pasi ne legyen egy vadallat, fejmbe is keszulj fel ra, s h ha rajosz h megse karaod alitsd le) jah es meg valami ha akarod igy ismeretlenkent nev nelkul megbeszelhessuk h kinek milyen volt ha majd vegre megtortenik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!