Most ti mit tanácsolnátok neki?
Figyelt kérdés
barátom 18éves én 16 ő már rég nem szűz és nem rég meg kérdezte barátnőm hogyan bánjon egy szűz lánnyal barátnőm nem mondott semmit de elmodnta nekem h mit mondot kérdezett szerintetek barátnőm mit tanácsoljon neki és hogy...1éve vagyunk együtt...
NORMÁLIS válaszokat légyszíves
2011. ápr. 15. 17:39
1/7 anonim válasza:
ennyi idő után engedhetnél neki igazán. nekem is most lesz az első, mi 4hónaposak vagyunk, de imádom a párom.
16/L
2/7 A kérdező kommentje:
persze.. mostműár igen csak h nem volt még szűz lánnyal és mondta bnőmnek h lehet nem tud velük bánni ... picit megijesztett...
2011. ápr. 15. 17:44
3/7 anonim válasza:
Szerintem ha felkészült vagy rá meg akarod akkor semmi különöset nem kell mondani neki. Legyen óvatos, figyeljen rád, meg a szokásos maszlag. De lehet nem kéne így megkerülni a dolgokat, 1 év után te is leülhetnél vele hogy mi lenne ha....
18/L
4/7 anonim válasza:
Legyen nagyon óvatos. Csak rád figyeljen.
De Te ezt most elmondod neki?
5/7 anonim válasza:
Szerintem is beszélj vele erről. Meg ennyi idő után szerintem úgyis tudja neked mi esik jól, hogy simogasson etc. Ki nem parázna előtte egy kicsit? Nyugi, szerintem engedj neki!
6/7 anonim válasza:
"szűzlányokkal bánni" hát ez érdekesen hangzik.Szerintem semmi különöset nem von maga után max figyel arra hogy lehet neked fájni fog meg vérezni fogsz. Bár nálam egyik sem jelentkezett.
7/7 A kérdező kommentje:
hát...egyszer mindent ki kell próbálni pozitívan kell nézni mindent
2011. ápr. 15. 17:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!