Mit tanácsolnátok a helyemben?
Az mitől lesz jobb, hogy egy prostival elveszti? Azért, mert összeakadt egy ilyen nemnormális lánnyal, attól még nem kéne letörnie. Jó nincs önbizalma, de ilyen lány miatt meg nem kéne így összeroskadni, még jó hogy nem vele veszítette el.-.-
Azzal meg nincs baj, hogy szűz. Ha összeakadnék egy ilyen sráccal tutira nem hajtanám el ezért. A lánytól meg, ha kérdező beszélőviszonyban vagy vele, megkéne kérdezni, hogy mégis miért csinálta ezt?-de ha rég történt az eset, akkor felejtős.
Az sem baj, ha nem csajozó gép. egyébként azt is lehetne, hogy te kérdező, és a többi haverod az egyik lányismerősötöket beajánlanátok nála, hátha kialakulna közöttük egy kapcsolat.
rendkívül értelmes barátnője volt(N)
na mindegy.... viszont én a prostis dolgot elutasítom, szerintem a barátod megalázónak tartaná, hogy csak egy prostival tudja elveszíteni. az én párom se volt nagy csajozó gép, őt is el akarták vinni a spanok egy szaknőhöz...de ő az utolsó pillanatban meggondolta magát... megismerkedett velem, szerelmesek lettünk, és 20 évesen elvesztette a szüzességét a szeremével, vagyis velem.ha őt annyira zavarja, hogy szűz, akkor majd ő elmegy a saját akaratából prostizni, vagy megvárja az igazit.:)
"Utolsó barátnőjének elmondta..." Tehát akkor biztos korábban is volt már barátnője, de ha volt is nem jutottak el a szexig. Az a lány meg jó bunkó, ha még arra sem képes, hogy a szemébe mondja a másiknak mi a baja vele. "...szolíd 23-24 éves normális csajnak tűnt" alamuszi macska nagyot ugrik, parázs alatt lakik a tűz, stb.
Prostit semmiféleképpen nem ajánlanék neki, inkább hozd össze valami bevállalósabb csajjal, aki kevésbé "...szolíd 23-24 éves normális csaj". ;) Esetleg ha ő talál magának, kevésbé legyen őszinte...nekem se vette észre a csaj, hogy ő az első nekem, pedig én is sokáig tartogattam magamat. 28 F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!