14 évesen úgy érzem, hogy még korai. Most akkor tényleg én vagyok a gyerekes? :O
Figyelt kérdés
Amikor a pasim ezt így közölte kicsit nagyot néztem, de inkább nem mondtam semmit...egyébként itt nem csak a "hagyományos" módra célzok, hanem a szex többi fajtájára is...én még nem érzem úgy hogy készen lennék rá, biztosan bennem van a hiba...vélemények?2011. ápr. 8. 13:34
21/23 A kérdező kommentje:
köszi a választ...:) én is remélem hogy jól döntöttem ;)
2011. ápr. 11. 16:09
22/23 hellosztok válasza:
figyeljél én 16 éves srác vagyok és az én véleményem az hogy ez a nem gyerkesékgre ha nem felnöt gondolkozzásra vall ha nem érzed magadat készen akkor ne csináld amugy meg korai majd 17 évesen szerintem de má 16 éves az alsó adig még csak elméletbe kellene járni
23/23 A kérdező kommentje:
köszi van benne vmi...;)
2011. ápr. 17. 18:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!