Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 14 évesen úgy érzem, hogy még...

14 évesen úgy érzem, hogy még korai. Most akkor tényleg én vagyok a gyerekes? :O

Figyelt kérdés
Amikor a pasim ezt így közölte kicsit nagyot néztem, de inkább nem mondtam semmit...egyébként itt nem csak a "hagyományos" módra célzok, hanem a szex többi fajtájára is...én még nem érzem úgy hogy készen lennék rá, biztosan bennem van a hiba...vélemények?
2011. ápr. 8. 13:34
1 2 3
 11/23 Norb66 ***** válasza:
100%
A véleményem az, hogy hagyd el ezt a f-szkalapot (aki nem-mellesleg és láthatóan csak szex miatt(!!!) van veled) őrizd meg a szüzességed és keress egy normális fiút.
2011. ápr. 8. 15:22
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon is jól érzed... eléggé korai... és amúgy nem tudom a pasid hova akar még dugdosni amikor még ő se ért meg ehhez...
2011. ápr. 8. 16:40
 13/23 anonim ***** válasza:
100%

Remélem majd az én lányom is így fog hozzá állni ehhez a dologhoz!A szüleid büszkék lennének rád!:)

MÉG NE!Nem vagy kifejlődve se testileg se lelkileg a szexuális kapcsolatra!A kis hülyét meg pattintsd le.Habár figyeld meg nem fog veled maradni mert nem fexel le vele.Ez is csak azt mutatja ,hogy csak arra kellettél volna neki!

2011. ápr. 8. 19:42
 14/23 anonim ***** válasza:
100%
Pontosan..:/
2011. ápr. 8. 21:58
 15/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, igen sztem is elhagyna előbb-utóbb...így pedig nincs kedvem vele elveszíteni:/
2011. ápr. 9. 00:02
 16/23 anonim ***** válasza:

Dobd! Egy lánynak megértő pasira van szüksége. Aki nem csak szex céljából van vele.

Sokkal jobban jársz, ha dobod! ;)

2011. ápr. 9. 11:14
 17/23 A kérdező kommentje:
Köszi a választ:) :/
2011. ápr. 9. 13:31
 18/23 anonim ***** válasza:
Elég bunkó lehet a pasid, a helyedben gyorsan lecserélném! Rengeteg "normális" srác van még a világon, 14 évesen pedig rengeteg időd! Kamasz csak most lehetsz, ne a szex töltse ki az életedet már most, annyi időd lesz még erre, hogy akár meg is unhatod!Gondolj csak bele:50-60 évig előbb naponta, majd kétnaponta, két-3 gyermek és munka mellett már csak heti 2 alkalommal..stb!
2011. ápr. 9. 14:30
 19/23 A kérdező kommentje:
thank you:)
2011. ápr. 10. 00:56
 20/23 anonim ***** válasza:

"Két hónap 14 évesen egyenlő a semmivel" - ilyen korban egy átlag kapcsolat 1-2 hónapig tart. ha tovább, akkor az már büszkeség..

egyébként nem vagy gyerekes, jól döntöttél, hogy nem hagyod magad, ha nem akarod:)

2011. ápr. 11. 15:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!